Ν. Ηγουμενίδης: Στηριγμένος ο Μητσοτάκης στο πέπλο της επικοινωνιακής επιτυχίας

Τελευταία Ενημέρωση:

“Δεν είναι κόμματα ή βουλευτές που ζητούν και επανεκκίνηση της οικονομίας και υγειονομική ασφάλεια, το έχει ανάγκη η κοινωνία, η ίδια η ζωή έβαλε ψηλά τον πήχη και δυστυχώς η κυβέρνηση Μητσοτάκη πέρασε από κάτω”, είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενίδης Στο Κόκκινο και τον Ανδρέα Πετρόπουλο.

“Προσπαθεί ο κ. Μητσοτάκης να μας πείσει ότι δεν φέρει ευθύνη για το μαζικό άνοιγμα του τουρισμού χωρίς υποχρεωτικά μαζικά τεστ ή χωρίς ένα στιβαρό υγειονομικό προωτόκολλο. Ή για τις παλινωδίες που είχε με τη μάσκα και τη χρήση της μάσκας στους κλειστούς χώρους”, σημείωσε χαρακτηριστικά σε άλλο σημείο ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτοντας: “Στηριγμένος ο Μητσοτάκης στο πέπλο της επικοινωνιακής επιτυχίας, το μόνο που φτιάχνει είναι παλάτια στην άμμο”.

Σημείωσε ότι η Κρήτη την περίοδο της καραντίνας, όπως και όλα τα νησιά, ήταν σε άριστη κατάσταση. Το τελευταίο κρούσμα που είχε καταγραφεί ήταν στις 26 Μαρτίου και ως το Πάσχα δεν υπήρξε άλλο. Μετά το άνοιγμα του τουρισμού, υπάρχει επικίνδυνη αύξηση τόσο στο νησί όσο και πλέον πανελλαδικά.

“Δυστυχώς η κυβέρνηση της ΝΔ και του Κ. Μητσοτάκη «πέρασε κάτω από τον πήχη”, είπε ο κ. Ηγουμενίδης, “φάνηκε ανεπαρκής, ανέτοιμη, αποδείχθηκε αναποτελεσματική, γιατί επένδυσε σε επικοινωνιακές φιέστες και καθησυχαστικές διαβεβαιώσεις με προχειρότητα, χωρίς σχέδιο και παλινωδίες. Είναι απαίτηση της κοινωνίας και η επανεκκίνηση της οικονομίας και η υγειονομική ασφάλεια του πληθυσμού”.  

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...