ΕΚΤΑΚΤΟ: Υπέγραψε στην Τσέλσι ο Τιάγκο Σίλβα!

Petite Perle 300×250

Την καριέρα του στην Τσέλσι θα συνεχίσει για τα επόμενα δύο χρόνια ο Τιάγκο Σίλβα, όπως έκανε γνωστό, ο Ιταλός ρεπόρτερ, Φαμπρίτσιο Ρομάνο!

Νέα μεταγραφική επιτυχία για την Τσέλσι! Όπως αναφέρουν ολοένα και περισσότερα ΜΜΕ ο Τιάγκο Σίλβα τα έχει βρει σε όλα με τους "μπλε" του Λονδίνου. Μάλιστα, έχει δώσει τα χέρια μαζί τους για συνεργασία που θα έχει ισχύ ως το καλοκαίρι του 2022. Το μόνο που απομένει είναι το τυπικό του deal, ώστε να ολοκληρωθεί μία και καλή.

Κάτι που αναμένεται να γίνει μέσα στις επόμενες ώρες, όπως αναφέρει και ο πολύ καλά πληροφορημένος Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο. Ο έμπειρος στόπερ εδώ και εβδομάδες είχε κάνει γνωστό πως δεν πρόκειται να συνεχίσει στη γαλλική ομάδα. Αυτό ήταν. Ο αγγλικός σύλλογος δεν άργησε να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του.

Και όχι μόνο αυτό. Ο Φρανκ Λάμπαρντ και οι συνεργάτες του είχαν επαφές με τον εκπρόσωπο του Σίλβα, ώστε να τον καπαρώσουν όσο πιο νωρίς ήταν εφικτό. Μιας και αρκετές ομάδες από την Ιταλία, μία από αυτές ήταν η Φιορεντίνα, καλοέβλεπαν την περίπτωσή του. Παρόλα αυτά οι άνθρωποι της Τσέλσι δεν άργησαν να τον πείσουν να συνεχίσει σε αυτούς την καριέρα του, μετά από οκτώ χρόνια στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Πήγε σαν σπουδαίος στόπερ, έφυγε σαν θρύλος από την Παρί ο Σίλβα!

Ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ ήταν το τελευταίο ματς του Τιάγκο Σίλβα με την Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Βραζιλιάνος ήθελε να σηκώσει ακόμη μία κούπα με τους Παριζιάνους. Ωστόσο, οι παίκτες της Μπάγερν Μονάχου του χάλασαν το επικό φινάλε. Ας είναι. Εκείνος ξέρει τι άφησε πίσω του.

Ο ταλαντούχος αμυντικός γνωρίζει από πρώτο χέρι πόσο σημαντικό ήταν το έργο του. Πόσο βοήθησε τους Παριζιάνους να γίνουν η ομάδα που είναι σήμερα. Όπως ξέρει και ότι με το που κρεμάσει τα παπούτσια του και αποσυρθεί από την ενεργό δράση θα επιστρέψει στη γαλλική πρωτεύουσα. Όχι σαν παίκτης. Αλλά από άλλο πόστο.

Θα βοηθήσει και έτσι. Όπως μόνο εκείνος ξέρει. Μέχρι τότε όμως θέλει να δώσει εκείνος το χρώμα στον δικό του επίλογο και όπως όλα δείχνουν αυτό θα είναι "μπλε".

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ