Τα προβλήματα των ξενοδοχοϋπαλλήλων στον Περιφερειάρχη Κρήτης (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

by fonimaleviziou.gr

Τελευταία Ενημέρωση:

Στ. Αρναουτάκης: «Η Περιφέρεια Κρήτης είναι δίπλα στους ανθρώπους που παλεύουν για ένα μεροκάματο»

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ξενοδοχοϋπάλληλοι του Ηρακλείου, ανέλυσαν σήμερα στον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ηρακλείου Νίκος Κοκολάκης και ο Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου Νίκος Σμυρνάκης. 

Οι εκπρόσωποι των ξενοδοχοϋπαλλήλων επεσήμαναν πως απευθύνονται στον Περιφερειάρχη αναγνωρίζοντας την στήριξή του σε όλες τις προσπάθειες που έχουν καταβάλλει τη φετινή ιδιόμορφη τουριστική χρονιά για την κάλυψη του κλάδου λόγω της πανδημίας covid 19 και ζήτησαν να υποστηρίξει τα αιτήματά τους.

Αναφερόμενοι στο επίδομα ειδικού σκοπού τόνισαν πως δεν πιστώθηκαν στους λογαριασμούς τα ποσά που αναλογούσαν στους εργαζόμενους και εξέφρασαν την απαίτηση να γίνουν άμεσα οι πληρωμές, ενώ ζήτησαν να μην υπάρχουν συμπεριφορές απαξίωσης των εργαζομένων και υπερεργασίας από ορισμένους εργοδότες. «Ζητήσαμε την βοήθεια και την παρέμβαση του Περιφερειάρχη», δήλωσε ο κ. Κοκολάκης.

Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης Κρήτης δήλωσε πως «η Περιφέρεια είναι δίπλα στους ανθρώπους που παλεύουν για ένα μεροκάματο. Ενώνουμε τη φωνή μας μαζί τους. Θα επικοινωνήσουμε με τα συναρμόδια υπουργεία».

Σε ότι αφορά τα προβλήματα που καταγράφουν οι εργαζόμενοι σε τοπικό επίπεδο, ο κ. Αρναουτάκης απεύθυνε έκκληση προς ιδιοκτήτες ξενοδοχείων να αντιμετωπίσουν με την ορθή οπτική το ζήτημα. «Οι εργαζόμενοι είναι η οικογένεια μας, αλλά και η δική τους (των ξενοδόχων) και πρέπει να στηριχτούν», τόνισε ο Περιφερειάρχης Κρήτης.

ΒΙΝΤΕΟ

Related Articles