Θεατρική ομάδα Μαλεβιζίου: Πρόσφεραν άφθονο γέλιο, κέρδισαν το πιο ζεστό χειροκρότημα (φωτογραφίες)

Petite Perle 300×250

Την θεατρική παράσταση «Ξενοδοχείον Ξαπόστασις» είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν χθες στο Ανοικτό Θέατρο Γαζίου στην πλατεία Κατσαμάνη από την Θεατρική ομάδα του Δήμου Μαλεβιζίου.

Η παράσταση, που φέρει το όνομα του Δομήνικου Ταβερναράκη στη σκηνοθεσία, είναι μια επίκαιρη κωμωδία σχετικά με τον κορωνοϊό και τις συνθήκες γύρω από αυτόν.

Η πλοκή του έργου διαδραματίζεται στη ρεσεψιόν ενός ξενοδοχείου με τους ηθοποιούς "πελάτες" και "υπαλλήλους" να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και να χαρίζουν άφθονο γέλιο και στιγμές χαλάρωσης στο κοινό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κόσμος που βρέθηκε χθες στο Ανοικτό Θέατρο Γαζίου τήρησε όλα τα απαραίτητα μέτρα κρατώντας τις αποστάσεις και φορώντας προστατευτικές μάσκες.

Την παράσταση απόλαυσαν ο πρόεδρος της Κοινότητας Γαζίου Βαγγέλης Παρασύρης, η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Γαζίου Ελένη Ξυλούρη και ο κ. Φίλιππος Βαμβουκακης.

Ο κ. Παρασύρης σε δηλώσεις του στη Φωνή του Μαλεβιζίου ανέφερε: Ευχαριστούμε τη Θεατρική ομάδα του Δήμου Μαλεβιζίου που παρεβρέθηκε σήμερα (σ.σ. χθες) στο Ανοικτό Θέατρο στην πλατεία Κατσαμάνη στο Γάζι. Μας πρόσφερε μία παράσταση με γέλιο και χαρά παρά τις δύσκολες καταστάσεις που περνάμε. Είναι σημαντικό να κρατάμε τον πολιτισμό ψηλά και να μας δίνει ευχάριστες στιγμές. Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα και στο κοινό και ευελπιστούμε ότι του χρόνου οι συνθήκες θα είναι καλύτερες.

Όσοι δεν προλάβατε να δείτε την παράσταση έχετε μία δεύτερη ευκαιρία αφού θα ανέβει ξανά στο Ανοικτό Θέατρο Γαζίο αύριο Τρίτη 25 Αυγούστου, στις 8:30 μ.μ.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ