Επίδομα 534 ευρώ – Πρόγραμμα «Συνεργασία»: Την Παρασκευή οι πληρωμές

Petite Perle 300×250

Για το τέλος της εβδομάδας και συγκεκριμένα για την Παρασκευή 28 Αυγούστου προγραμματίζονται οι πληρωμές του επιδόματος των 534 ευρώ αλλά και του προγράμματος «Συνεργασία», σύμφωνα με τα όσα εξήγγειλε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Γιάννης Βρούτσης,

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου, την ερχόμενη Παρασκευή 28/8 προγραμματίζεται το σύνολο των πληρωμών για αναστολές και πρόγραμμα Συν-Εργασία για τους παρακάτω εργαζόμενους – δικαιούχους:

-Μονομερείς υπεύθυνες δηλώσεις εργαζομένων με δικαίωμα υποχρεωτικής επαναπρόσληψης σε τουριστικές και άλλες επιχειρήσεις μηνός Ιουλίου.

-Αναστολές συμβάσεων εργασίας εργαζομένων σε επιχειρήσεις Τουρισμού-Μεταφορών-Πολιτισμού-Αθλητισμού μηνός Ιουλίου.

-Οικονομική ενίσχυση βραχυχρόνιας εργασίας για τους εργαζομένους που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» για τον Ιούλιο.

Όπως εξήγησε ο κ. Βρούτσης, το υπουργείο Εργασίας έχει διαθέσει μέχρι τώρα 1,149 δισ. ευρώ για αποζημιώσεις ειδικού σκοπού που αντιστοιχούν σε 1.897.340 εργαζόμενους και ελεύθερους επαγγελματίες καθώς και συνολικά 420,3 εκατ. ευρώ προς τον e- EΦΚΑ για την ασφαλιστική τους κάλυψη. Συνολικά έχουν διατεθεί πάνω από 1,5 δις ευρώ για 1,9 εκατ. εργαζόμενους και ελεύθερους επαγγελματίες.

Πηγή: lifo.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ