"Βόμβα" από τον Μέσι: Ενημέρωσε με φαξ την Μπαρτσελόνα ότι φεύγει

Petite Perle 300×250

"Βόμβα" έσκασε στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Ο Λιονέλ Μέσι ενημέρωσε μέσω φαξ την Μπαρτσελόνα ότι θέλει να αποχωρήσει από τον σύλλογο και μάλιστα ζητεί να μείνει ελεύθερος. Ο Αργεντίνος σούπερ σταρ ζήτησε από τη διοίκηση της Μπάρτσελόνα να του δοθεί η δυνατότητα να κάνει χρήση του όρου που υπάρχει στο συμβόλαιό του και του επιτρέπει μέχρι τις 10 Ιουνίου να αποφασίσει αν θα παραμείνει ή όχι στην ομάδα.

Ο Μέσι επικαλείται την πανδημία του κορωνοϊού και ζητεί να μπορέσει να κάνει τη χρήση αυτού του όρου μολονότι έχει παρέλθει η 10η Ιουνίου.

Ουσιαστικά ο Μέσι ζητάει να μείνει ελεύθερος για να συνεχίσει αλλού την καριέρα του δίχως να έχει κάποιο οικονομικό όφελος η Μπαρτσελόνα. Όπως είναι φυσικό, οι Μπλαουγκράνα βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση μετά την κίνηση αυτή του 33χρονου άσου.

Μπαρτσελόνα: Επιβεβαίωσε ότι ο Μέσι θέλει να αποχωρήσει

Η Μπαρτσελόνα επιβεβαίωσε ότι ο Λιονέλ Μέσι έχει ζητήσει να αποχωρήσει από την ομάδα, διότι είναι δυσαρεστημένος με την κατάσταση του συλλόγου.

Η Μπαρτσελόνα επιβεβαίωσε τις φήμες που θέλουν τον σούπερ σταρ να έχει ζητήσει την αποχώρηση του από το σύλλογο. Αυτό που έμοιαζε ως σενάριο επιστημονικής φαντασίας μοιάζει πια να παίρνει σάρκα και οστά. Τις προηγούμενες μέρες είχαν κυκλοφορήσει μία σειρά από δημοσιεύματα που τον ήθελαν να ζητάει από το σύλλογο να φύγει. Ωστόσο, κανείς δεν ήθελε να πιστέψει στην πραγματικότητα. Εξάλλου και για τον Κριστιάνο Ρονάλντο κανείς δεν πίστευε ότι θα φύγει ποτέ από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτό, όμως, συνέβη για χάρη της Γιουβέντους.

Αυτό που απομένει να δούμε πια είναι κατά πόσο είναι εφικτή η αποχώρηση του παίκτη από τη Μπαρτσελόνα. Ο σύλλογος θεωρεί πως το συμβόλαιο του τερματίστηκε στις 31 Μαΐου και αυτομάτως ανανεώθηκε για έναν ακόμα χρόνο. Οι δικηγόροι του Μέσι αναφέρουν ότι η σεζόν δεν τέλειωσε στις 31 Μαΐου λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Συνεπώς, ο Μέσι διατηρεί την επιλογή να τερματίσει το συμβόλαιό του και να μείνει ελεύθερος. Αν αυτό ισχύσει τελικά θα είναι πολύ πιο εύκολο για κάποιον σύλλογο να τον αποκτήσει.

Αν, πάντως, θεωρηθεί ότι το συμβόλαιό του ανανεώθηκε αυτόματα, τότε η ρήτρα αποδέσμευσης του φτάνει το αστρονομικό ποσό των 700 εκατ. ευρώ και ισχύει μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2021.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ