Στον Παραθεριστικό Οικοδομικό Συνεταιρισμό Α.Τ.Ε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου

Petite Perle 300×250

Στον Παραθεριστικό Οικοδομικό Συνεταιρισμό Α.Τ.Ε Κρήτης στη Λυγαριά βρέθηκαν ο Δήμαρχος Μενέλαος Μποκέας και οι συνεργάτες του για να ακούσουν τους κατοίκους και τα αιτήματά τους.

Δείτε τι αναφέρει ο Σύλλογος για την επίσκεψη του Δημάρχου Μαλεβιζίου:

Στα πλαίσια της προσπάθειας μας να αξιοποιήσουμε κάθε δυνατότητα, για να κάνουμετην καθημερινότητα μας στον Οικισμό μας αλλά και την ευρύτερη περιοχή καλύτερη, δεχτήκαμε έπειτα από πρόσκλησή μας την επίσκεψη του Δημάρχου Μ. Μποκέα.

Μαζί του ήταν και Αντιδήμαρχοι Γιώργος Πέτούσης, Γρηγόρης Φασουλάκης, Μιχάλης Άλμπατάκης,. Χαράλαμπος Κουτσογιάννης, καθώς και οι συνεργάτες του Γιάννης Μαρής και Νίκος Πατραμάνης.

Έπειτα από την ενημέρωση τους, ακολούθησε διάλογος για όλα τα θέματα (κόμβος Λυγαριάς, Αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων, Ανέγερση εκκλησίας, πλατεία, γήπεδα κτλ) που έθεσαν τα παρευρισκομένα μέλη μας προς τους καλεσμένους μας αλλά και ξενάγηση στον Οικισμό μας.

Τέλος εκφράστηκε εκατέρωθεν η κοινή θέληση μας αλλά και η υπόσχεση εκ μέρους του Δημάρχου να εντείνουμε τις προσπάθειες μας για την επίτευξη των στόχων μας.

Ευχαριστούμε τους καλεσμένους μας για το ενδιαφέρον που έδειξαν ώστε να βρεθούν λύσεις στα θέματα μας, και ελπίζουμε σε ακόμη καλύτερη συνεργασία στο μέλλον.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ