Αύριο ή τη Δευτέρα η ανακοίνωση των βάσεων!

Petite Perle 300×250

Η απόφαση για την ακριβή ημέρα ανακοίνωσης των βάσεων αναμένεται να ληφθεί σήμερα το απόγευμα. Πριν την ανάρτηση των βάσεων θα προηγηθεί σχετική ανακοίνωση από το Υπουργείο Παιδείας. Να αναφερθεί πως η επιδίωξη του Υπουργείου Παιδείας είναι οι βάσεις να ανακοινωθούν στους υποψηφίους αύριο Παρασκευή.

Οι υποψήφιοι θα μπορούν να μάθουν σε ποια σχολή έχουν εισαχθεί, ανάλογα με τα μόρια που έχουν συγκεντρώσει και τη δήλωσή τους στο Μηχανογραφικό Δελτίο, στη διεύθυνση results.it.minedu.gov.gr. Στη συνέχεια πρέπει να πληκτρολογήσουν των κωδικό υποψηφίου και τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα –Πατρώνυμο – Μητρώνυμο) και να δουν το τμήμα ή τη σχολή εισαγωγής τους.

Ταυτόχρονα, τα αποτελέσματα θα αποσταλούν ηλεκτρονικά στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, προκειμένου να προωθηθούν στα σχολεία ευθύνης τους για να εκτυπωθούν καταστάσεις των επιτυχόντων που θα αναρτηθούν στα Λύκεια. Διευκρινίζεται ότι οι καταστάσεις που θα αναρτηθούν στα Λύκεια θα περιέχουν μόνο τον κωδικό κάθε υποψηφίου και τα στοιχεία της επιτυχίας του και όχι τα ονομαστικά στοιχεία του.

Πηγή: Foititikanea.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ