Διεθνείς πιστοποιήσεις ασφάλειας και ποιότητας για τα ξενοδοχεία του ομίλου "Metaxa"

Petite Perle 300×250

Το Metaxa Hospitality Group συνεργάζεται με διεθνείς οργανισμούς και πιστοποιείται για την ασφάλεια και την ποιότητα των υπηρεσιών του για όλα τα ξενοδοχεία του Ομίλου.

Συγκεκριμένα το 5*, All Inclusive, Creta Maris Beach Resortστην Χερσόνησο Ηρακλείου και το 5*, Santo Maris Oia Luxury Suites & Spaστη Σαντορίνη πιστοποιήθηκαν με το Ιδιωτικό Σχήμα Πιστοποίησης TÜV AUSTRIA "CoVid Shield".

Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο Σχήμα Πιστοποίησης το οποίο, κατόπιν αυστηρών ελέγχων, υπογράφει ότι τα ξενοδοχεία Creta Maris Beach Resort και Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa, πληρούν όλα τα απαραίτητα διεθνή κριτήρια καθώς και ότι διαθέτουν τις κατάλληλες υποδομές και τις διαδικασίες, που διασφαλίζουν την υγεία των επισκεπτών και των εργαζομένων.

Αντίστοιχα, το 5*, All InclusiveTUI Magic Life Candia Maris, έλαβε την πιστοποίηση "POSICheck – Covid 19" από την Cristal International Standards – αποκλειστικό συνεργάτη της TUI – που το κατατάσσει διεθνώς στην κατηγορία "low risk premises". 

Από την πρώτη στιγμή, το Metaxa Hospitality Group, με ύψιστη προτεραιότητα τη διαφύλαξη της υγείας επισκεπτών και εργαζομένων, εφαρμόζει με αυστηρότητα τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα, βάσει των οδηγιών διεθνών και εθνικών οργανισμών. Υπενθυμίζεται ότι όλα τα ξενοδοχεία του Ομίλου έχουν ήδη λάβει το σήμα πιστοποίησης Health First από το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος, ενώ το προσωπικό έχει λάβει ειδική εκπαίδευση στα Υγειονομικά Πρωτόκολλα σε συνεργασία με την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Ο κ. Ανδρέας Μεταξάς, Διευθύνων Σύμβουλος του Metaxa Hospitality Group, δήλωσε σχετικά:

«Σε αυτή τη δύσκολη χρονιά, κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να νιώσουν όλοι, επισκέπτες, εργαζόμενοι, συνεργάτες, ασφαλείς και για αυτό συνεργαζόμαστε με παγκοσμίου κύρους, ανεξάρτητες εταιρείες. Η πιστοποίηση από την TÜ AUSTRIA και την Cristal International Standards, επιβεβαιώνει τις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και ασφάλειας που προσφέρουμε διαχρονικά στο Metaxa Hospitality Group, στηρίζοντας παράλληλα το τοπικό τουριστικό προϊόν και τον ελληνικό τουρισμό με όλες μας τις δυνάμεις».

Λίγα λόγια για το Metaxa Hospitality Group 

Το Metaxa Hospitality Group, της οικογένειας του αείμνηστου Νικολάου Μεταξά, είναι σήμερα ένας διεθνώς αναγνωρισμένος και πολυβραβευμένος Όμιλος με περισσότερα από́ 45 διεθνή́ βραβεία και πιστοποιήσεις. Δραστηριοποιείται στην Κρήτη από το 1975, έτος κατά το οποίο το πρώτο ξενοδοχείο, Creta Maris, ξεκίνησε τη λειτουργία του. Σήμερα, ο Όμιλος αποτελείται από τα ξενοδοχεία Creta Maris Beach Resort, στη Χερσόνησο του Ηρακλείου, TUI Magic Life Candia Maris, στην Αμμουδάρα του Ηρακλείου και Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa, στη Σαντορίνη. Επιπλέον, ο Όμιλος επενδύει ενεργά στον τομέα των ακινήτων, καθώς και σε ειδικούς τομείς του τουρισμού, όπως κέντρα θαλασσοθεραπείας και συνεδριακά συγκροτήματα. Στο πλαίσιο της στρατηγικής ανάπτυξής του, ο Όμιλος συνεχίζει με έμφαση στη βιωσιμότητα την επέκτασή του στη Σαντορίνη, καθώς προχωρά και την επένδυση στο Καβούσι της Ιεράπετρας στην Κρήτη που εγκρίθηκε από τη Διυπουργική Επιτροπή. 

Για περισσότερες πληροφορίες: 

Κωνσταντίνος Τριανταφύλλης, Group Marketing & PR Director, Metaxa Hospitality Group, τηλ. 6972 441449, email: [email protected]  

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ