14 Σεπτεμβρίου το άνοιγμα των σχολείων

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Οι αποφάσεις φέρεται να «κλείδωσαν» σε ευρεία σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό

Στις 14 Σεπτεμβρίου θα χτυπήσει, όπως όλα δείχνουν, το πρώτο κουδούνι για τους μαθητές δημοτικών, γυμνασίων και λυκείων, ενώ οι βρεφονηπιακοί σταθμοί θα υποδεχτούν τα μικρότερα παιδάκια την 1η Σεπτεμβρίου.

Μια εβδομάδα αργότερα θα χτυπήσει -τελικά- το κουδούνι στα σχολεία, αφού η επιτροπή των ειδικών, με σύστασή της στην κυβέρνηση, αποφάσισε να μεταθέσει το άνοιγμα των σχολείων.

Οι ειδικοί βασίστηκαν στην κατάσταση της πανδημίας που επικρατεί αυτήν την στιγμή στη χώρα, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, αν τα δεδομένα όσο πλησιάζουμε στο άνοιγμα δεν είναι ενθαρρυντικά, θα γίνει επανασχεδιασμός του τρόπου λειτουργίας των σχολείων.

Κεραμέως: «Όλα είναι έτοιμα»

Η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, επανέλαβε μιλώντας στην κρατική τηλεόραση ότι οι ανακοινώσεις θα γίνουν την επόμενη Τρίτη και με βάση τα τελευταία επιδημιολογικα δεδομένα.

Πάντως, όπως είπε, ασχέτως της ημερομηνίας έναρξης των μαθημάτων, «όλα είναι έτοιμα», με τα βιβλία στα σχολεία, προσλήψεις αναπληρωτών και προσωπικού καθαρισμού των σχολείων.

πηγή: cretalive.gr

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...