Αλμυρός-Πόρος 0-0: Μόνο φιλικό δεν ήταν (video)

Petite Perle 300×250

Σε ένα αγώνα που έμοιαζε περισσότερο με κατς παρά με ποδόσφαιρο ο Αλμυρός στο γήπεδο του αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με τον Πόρο στο πιο δυνατό του έως τώρα φιλικό παιχνίδι.

Ο Αλμυρός ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες αλλά του έλειπε η αποτελεσματικότητα απέναντι σε ένα Πόρο που έδωσε το βάρος του στην άμυνα και κατάφερε να μην δεχθεί γκολ.

Ο Πόρος στο 12 έχασε με τραυματισμό στον Σταυρακάκη ύστερα από μία κάπως άγαρμπη προσπάθεια του Γκάρετ Κέλι που έπεσε με δύναμη πάνω του στον αέρα και τη θέση του πήρε ο νεοαποκτηθείς Καταχιώτης.

Στο 18' ο Χαϊντίνι σε καλή θέση μέσα στην περιοχή σούταρε ψηλά άουτ.

Στο 45' καταπληκτική μπαλιά του Τσουκαλά έβγαλε τον Μεταξάκη σε ευνοϊκή θέση που κρέμασε τον εξελθόντα Χανιωτάκη με τη μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.

Στο 63' ο Αγαπάκης από πολύ μακριά είχε την έμπνευση να σουτάρει, αιφνιδίασε τον Παναγιώτου αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.

Στο 80' από σέντρα από αριστερά του Ταμάρες ο Λεόν μέσα από τη περιοχή σούταρε λίγο άουτ.

Στο 86' από έξοχη σέντρα του Ταμάρες ο Τοπούζης από κοντά αστόχησε με κεφαλιά.

Στο 89' ατομική προσπάθεια και σουτ του Γκονζάλο ψηλά άουτ.

Συνθέσεις:

ΑΛΜΥΡΟΣ: Χανιωτάκης, Γενιτσαρίδης, Γιαλούσης, Ξενοκτιστάκης, Αγαπάκης, Ζέλιος (78' Γκονζάλο), Κέλι, Λεόν, Μωραίτης (82' Κυπαρίσσης), Χαϊντίνι (56' Ματίας), Κουράκης (46' λ.τ Τοπούζης).

ΠΟΡΟΣ: Παναγιώτου, Φραγκιαδάκης, Τσουκαλάς, Σηφάκης (65' λ.τ. Πολυχρονάκης), Δουλγεράκης, Αριστεινίδης, Τσακάνι, Φραγκουλάκης, Σταυρακάκης (11' λ.τ. Καταχιώτης), Μεταξάκης (81' Θεοδωρίδης), Καστελλιανάκης.

Το βίντεο με τις φάσεις του αγώνα από το cretesports

Το βίντεο με τις δηλώσεις των προπονητών:

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ