Πόρος: Καθαρές οι εξετάσεις του Μάνου Σταυρακάκη

Petite Perle 300×250

Μυϊκός ο τραυματισμός του ταλαντούχου μεσοεπιθετικού του Πόρου όπως διαπίστωσαν οι γιατροί, αποφεύγοντας τα χειρότερα.

Καθαρές βγήκαν οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Μάνος Σταυρακάκης την Κυριακή το βράδυ (30/08) στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Τόσο ο υπέρηχος και η ακτινογραφία, όσο και οι εξετάσεις ούρων δεν έδειξαν το παραμικρό για τον 19χρονο παίκτη που τραυματίστηκε στο 7ο λεπτό του φιλικού με τον Αλμυρό στο Γάζι κάτω από τα πλευρά (οσφυϊκή μοίρα) μετά από γονατιά που δέχθηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο από το γήπεδο στο ΠΑΓΝΗ, συνοδευόμενος από τους συμπαίκτες του Λάζαρο Τριανταφυλλίδη και Αλέξανδρο Σπηλιώτη.

Μετά το τέλος του φιλικού στο Νοσοκομείο μετέβη και ο γενικός αρχηγός των "μπλε" Γιώργος Σπανάκης, στεκόμενος στο πλευρό του νεαρού ποδοσφαιριστή και μεταφέροντας τον μετά την έκδοση των αποτελεσμάτων των εξετάσεων στο σπίτι του. Στον παίκτη χορηγήθηκε φαρμακευτική αγωγή και του συστήθηκε ξεκούραση για μερικές ημέρες, μέχρι τα τέλη περίπου της εβδομάδας.

"Σταύρα" περαστικά απ' όλη την οικογένεια του Πόρου και σε περιμένουμε γρήγορα και πάλι κοντά μας.* Ο Μάνος Σταυρακάκης με τη φανέλα με το νούμερο 11 από το χθεσινό φιλικό με τον Αλμυρό στο Γάζι.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ