Απολογούνται οι Πακιστανοί για τα επεισόδια στο Τυμπάκι

Petite Perle 300×250

Απολογούνται σήμερα στον Ανακριτή οι 22 Πακιστανοί που ενεπλάκησαν στα άγρια επεισόδια που σημειώθηκαν στο Τυμπάκι το βράδυ του Σαββάτου με αποτέλεσμα τον τραυματισμό 2 ατόμων. Χθες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα ενώ σε βάρος τους έχουν ασκηθεί διώξεις για πρόκληση βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης σε βαθμό κακουργήματος.

Να θυμίσουμε πως όλα ξεκίνησαν σε συσκευαστήριο της περιοχής όταν ένας Πακιστανός λογομάχησε με μια ντόπια εργαζόμενη. Ένας Έλληνας πήγε να του ζητήσει το λόγο για το περιστατικό κι έτσι ξεκίνησαν όλα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το σχετικό αστυνομικό δελτίο «Συνελήφθησαν χθες ( το περασμένο Σάββατο) σε περιοχή του δήμου Φαιστού, από αστυνομικούς υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, 22 αλλοδαποί και δύο ημεδαποί κατηγορούμενοι για πρόκληση σωματικών βλαβών. Ειδικότερα, οι ανωτέρω συνεπλάκησαν μεταξύ τους, κάνοντας χρήση μεταλλικών και ξύλινων αντικειμένων, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο εξ αυτών. Άμεσα, από αστυνομικούς υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν. Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού».

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ