Ο Αντώνης Παπαδάκης για τις εξελίξεις στο τοπικό ποδόσφαιρο λόγω COVID-19

Petite Perle 300×250

Μετά την επιβολή έκτακτων περιοριστικών μέτρων για την προστασία από τον COVID-19 και στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου, μετά τα Χανιά, ο ηγέτης του ΑΟ Δαμάστας κ. Αντώνης Παπαδάκης έκανε την εξής δήλωση:

«Πριν δέκα ημέρες περίπου είχα δηλώσει ότι ο ΑΟ Δαμάστας αναπροσαρμόζει το πλάνο του για τη νέα περίοδο λόγω των εξελίξεων με τον COVID-19. Δυστυχώς επιβεβαιώνομαι γιατί τα έκτακτα μέτρα που είχαν παρθεί αρχικά για τα Χανιά, πλέον συνεχίζονται με lockdown και στο Ηράκλειο.

Είμαι έντονα προβληματισμένος καθώς επηρεάζεται η προετοιμασία του ΑΟ Δαμάστας, οι προπονήσεις θα γίνονται πλέον ανά group και σταματά η διεξαγωγή των φιλικών αγώνων. Την ίδια ώρα το ίδιο συμβαίνει και στα Χανιά, ενώ στο Ρέθυμνο και στο Λασίθι δεν ισχύουν έκτακτα μέτρα μέχρι στιγμής, γιατί φοβάμαι ότι θα επηρεαστούν σύντομα και οι άλλοι δύο νομοί της Κρήτης.

Ωστόσο οι ισορροπίες και ο προγραμματισμός έχουν τιναχτεί στον αέρα, το κρητικό ποδόσφαιρο έχει δεχτεί ισχυρό πλήγμα. Εμείς ως ΑΟ Δαμάστας συνεχίζουμε να παρακολουθούμε με αγωνία τις εξελίξεις και καλώ άπαντες να συναισθανθούν την κρισιμότητα της περιόδου που διανύουμε».

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ