Κοινωνική αλληλεγγύη και αγάπη από τον ΟΛΗ ΑΕ στα παιδιά του Συλλόγου Πολυτέκνων Ηρακλείου

Petite Perle 300×250

Ανακούφιση στον οικογενειακό προϋπολογισμό πολύτεκνων οικογενειών, προσέφερε ο  Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου εν'  όψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, στον Σύλλογο Πολυτέκνων Ηρακλείου.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκνων Ν. Ηρακλείου κ. Γεώργιος  Παρασύρης,  συνοδευόμενος από τον Γεν.Γραμματέα του Συλλόγου κ. Χαράλαμπο Νησιωτάκη και την Γραμματέα  κ. ΠέρσαΓιαννακάκη,    επισκέφτηκαν τον Πρόεδρο του ΟΛΗ ΑΕ κ. Ιωάννη Βαρδαβά και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Μηνά Παπαδάκη, στα κεντρικά γραφεία του ΟΛΗ  ΑΕ.

Σκοπός της συνάντησης, η  παράδοση οικονομικής ενίσχυσης 500 Ευρώ, για την αγορά σχολικών ειδών σε μαθητές πολύτεκνων οικογενειών  με πολύ χαμηλό εισόδημα.

Στόχος της ενέργειας ήταν να  συμβάλει  ο ΟΛΗ ΑΕ, ουσιαστικά στην ενίσχυση  και την υποστήριξη των οικογενειών ενώ ταυτόχρονα  να δώσει στα παιδιά τη δυνατότητα να ξεκινήσουν την ακαδημαϊκή  χρονιά με όλα τα απαραίτητα εφόδια .

Αρωγός  στην πνευματική καλλιέργεια των μαθητών τάσσεται ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου ΑΕ  ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς, αναφέρθηκε ο  Πρόεδρος του ΟΛΗ κ. Ιωάννης Βαρδαβάς, ο δε  Διευθύνων Σύμβουλος κ. Μηνάς Παπαδάκης,  μιλώντας στον Πρόεδρο του Συλλόγου Πολυτέκνων κ. Γεώργιο Παρασύρη, επεσήμανε το σημαντικό έργο που επιτελείται από τον Σύλλογο Πολυτέκνων και  αναφέρθηκε   ότι «η μεγαλύτερη επένδυση της χώρας μας, που ταλανίζεται από μια βαθιά πολύπλευρη κρίση, είναι η ποιοτική εκπαίδευση και η συνολική μόρφωση των παιδιών».  

Η συνάντηση έκλεισε με θερμές ευχαριστίες από τον κ. Γιώργο Παρασύρη και με την αναφορά του κ. Μηνά Παπαδάκη ότι «Ο ΟΛΗ ΑΕ  θα  υποστηρίζει τα παιδιά δίνοντας τους  τη δυνατότητα να αποκτήσουν εφόδια, παιδεία και γνώση. Στο σχολείο προετοιμάζεται η αυριανή μας πατρίδα, φωτεινότερη, με επίγνωση της ιστορίας και των αξιών της παραδόσεώς μας και αυτό το έργο ο ΟΛΗ  το βοηθά με όλες τις δυνάμεις του».

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ