Αποτελέσματα για καθαρίστριες των Σχολικών Μονάδων του Δήμου Μαλεβιζίου

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Ανάρτηση Προσωρινών Αποτελεσμάτων Κατάταξης Υποψηφίων για τον Καθαρισμό των Σχολικών Μονάδων του Δήμου Μαλεβιζίου

Ο Δήμος Μαλεβιζίου ανακοινώνει την ανάρτηση των προσωρινών αποτελεσμάτων κατάταξης των υποψηφίων για τον καθαρισμό των σχολικών μονάδων του Δήμου.

Κατά των πινάκων αυτών επιτρέπεται στους ενδιαφερομένους η άσκηση αντίρρησης ατελώς μόνο για εσφαλμένο υπολογισμό της μοριοδότησης μέσα σε αποκλειστική προθεσμία  δύο (2) εργασίμων  ημερών η οποία αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησής  του στο πίνακα ανακοινώσεων του Δήμου  δηλαδή από   4/9/2020 έως και   5/9/2020. Η αντίρρηση υποβάλλεται ηλεκτρονικά  στην ηλεκτρονική διεύθυνση: prs@malevizi.gr  με θέμα  του ηλεκτρονικού μηνύματος  “ΕΝΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ”.

Μετά την εξέταση των αντιρρήσεων ανακοινώνεται ο τελικός πίνακας επιτυχόντων – προσληπτέων. Οι τελικοί πίνακες αναρτώνται στον πίνακα ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος και στην ιστοσελίδα του δήμου.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...