ΓΑΖΙ: Είμαστε για… δέσιμο στα κολωνάκια

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Τα κολωνάκια σήμανσης μπορεί να τοποθετήθηκαν στην οδό Χ. Παγωμένου για να βάλουν μια τάξη στη χαώδη κατάσταση και εμποδίσουν τη στάθμευση από τη μία πλευρά του δρόμου ωστόσο τα πράγματα στη γενικότερη εικόνα τους έγιναν χειρότερα.
Κανείς δεν τηρεί τον κανόνα της απαγόρευσης – ναι (!) δεν είναι διακοσμητικά- κι όλοι χρησιμοποιούν το σημείο, και γενικότερα όποιο σημείο βρουν για να παρκάρουν ή να διπλοπαρκάρουν στον δρόμο της πλατείας.

Κάθε πρωί η ίδια κατάσταση και ίδια άσχημη εικόνα. Μπορεί λίγα μέτρα παρακάτω να υπάρχει ελεύθερος χώρος στάθμευσης αλλά η κακή συνήθεια μας οδηγεί όλους έξω από το Δημαρχείο.

Μια φορά το τελευταίο διάστημα εξαφανίστηκαν τα οχήματα όταν ακούστηκε η σφυρίχτρα του αστυνόμου.

Με αυτή την πραγματικότητα δυο είναι τα τινά: Ή θα φύγουν τα κολωνάκια ή τα οχήματα. Κι επειδή το πρώτο μάλλον δεν θα γίνει ας το κάνουμε και εμείς – με πρώτη εμένα-όπως το κάνουν και στις άλλες πόλεις για να δείξουμε τον πολιτισμό μας.

Κατά τα άλλα στην πλατεία όλα καλά. Όσο τα μάτια βλέπονται δε λησμονιούνται…

Κ.Κ.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...