Τέλος Σεπτεμβρίου θα είναι έτοιμο το Νηπιαγωγείο της Ροδιάς

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Συνεδρίασε χθες η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Μαλεβιζίου και ενέκρινε μετά το άνοιγμα των προσφορών ότι προσωρινός ανάδοχος του έργου «Ανακαίνιση κτιρίου νηπιαγωγείου Ρογδιάς» είναι ο οικονομικός φορέας με την επωνυμία ΒΑΡΔΑΛΑΧΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ με προσφερόμενη έκπτωση 56% επί των τιμών του τιμολογίου της υπηρεσίας.

Μετά και την υπογραφή της σύμβασης του Δήμου Μαλεβιζίου με τον ανάδοχο του έργο στις 12 Σεπτεμβρίου (εφόσον δεν υποβληθούν ενστάσεις), το Νηπιαγωγείο της Ροδιάς θα είναι έτοιμο τέλος Σεπτεμβρίου.

Στις εργασίες που πρέπει να γίνουν περιλαμβάνονται μόνωση ταράτσας, αλλαγή κουφωμάτων, βάψιμο εσωτερικών και εξωτερικών χώρων κ.ά.

Αυτό που ίσως χρειαστεί είναι υπομονή από τους μικρούς μαθητές για λίγες μέρες μέχρι το Νηπιαγωγείο να είναι σαν… καινούριο!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ την έγκριση 1ου πρακτικού συνοπτικού διαγωνισμού για την εκτέλεση του έργου «Ανακαίνιση κτιρίου νηπιαγωγείου Ρογδιάς»

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...