Έχασε στη Νάξο η Δαμάστα από τον Πανναξιακό με 1-0

Petite Perle 300×250

Στο φιλικό που έδωσε σήμερα το απόγευμα στο ΔΑΚ Νάξου απέναντι στον Πανναξιακό, η Δαμάστα με ένα γκολ που δέχτηκε στα πρώτα λεπτά ηττήθηκε με 1-0, σε ένα παιχνίδι πάντως που θα μπορούσε βάσει των πολλών ευκαιριών που δημιούργησε να έχει σκοράρει. Βέβαια και οι συνθήκες δεν ευνόησαν για να παιχτεί ποδόσφαιρο αξιώσεων, με το γήπεδο να μην είναι σε καλή κατάσταση και τον δυνατό άνεμο να αποτελεί εμπόδιο, ωστόσο και πάλι η Δαμάστα ήταν σε γενικές γραμμές καλύτερη από τον Πανναξιακό, με τον Γιάννη Χατζησεβαστό από την πλευρά του να περιμένει πάντως ακόμα περισσότερα πράγματα για την ομάδα του.

Να τονίσουμε ότι για πρώτη φορά από την ίδρυσή της το 1983 η Δαμάστα αγωνίστηκε εκτός νησιού και αυτή η αναμέτρηση είχε ιστορική σημασία για το σύλλογο.Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Πανναξιακό να κερδίζει πέναλτι στο 4' αλλά τον Δημαράκη να αποκρούει την εκτέλεση του Κωστόπουλου αλλά στην εξέλιξη της φάσης και μετά από γέμισμα στην περιοχή, ο Κωστόπουλος ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ.

Η Δαμάστα είχε στη συνέχεια την κατοχή της μπάλας αλλά δυσκολευόταν να βρει διαδρόμους προς την εστία των γηπεδούχων. Μετά το 30' θα μπορούσε να είχε ισοφαρίσει με τον Ολιβέιρα στο 32' να στέλνει άουτ τη μπάλα από πλεονεκτική θέση, στο 36' ο Παπαδομιχελάκης είχε δοκάρι και στο 40' είχε μεγάλη χαμένη φάση ο Μηλιαράκης.Η Δαμάστα συνέχισε και στο δεύτερο ημίχρονο να χάνει ευκαιρίες με Ολιβέιρα, Ταβλαδωράκη, Μερκούρη και Σίντριτ αλλά και πάλι το γκολ δεν ήρθε.

Στα τελευταία λεπτά ο ρυθμός του αγώνα χάθηκε και οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη με 1-0 σε ένα δυνατό τεστ, με το αποτέλεσμα να αδικεί την προσπάθεια της Δαμάστας.

Συνθέσεις:

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Χρήστος Πελέκης): Δεμενίκος, Ανεβλαβής, Τζατζάνας, Τσιλιγιάννης, Κωστόπουλος, Σερμάδι, Γκούφας, Διαμαντίδης, Βαθρακοκοίλης, Κόντης, Κύρτσος. Αγωνίστηκαν και οι: Κούτρος, Μουστάκης, Καφετζής, Τσαϊλάκης, Βαττής, Χαμηλοθώρης, Σεργής, Μαρκοπουλιώτης, Τσουρής.

ΔΑΜΑΣΤΑ (Γιάννης Χατζησεβαστός): Δημαράκης (46' Κορνηλάκης), Μηλιαράκης (83' Κουντούρης), Παπαδάκης (46' Μερκούρης), Παπαδομιχελάκης (80' Βαρουξάκης), Αννιτσάκης (70' Κόκκινος), Ταβλαδωράκης (83' Πεταλάκης), Αποστολάκης (46' Μπιμπίρης), Κομνηνός, Μεϊρέλες, Ολιβέιρα (90' Κατσαρός), Μπαργκάν (35' Ζερβός).

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ