O Big Brother έδιωξε τον Αντώνη από την Κρήτη για τα όσα χυδαία είπε περί βιασμού

Petite Perle 300×250

Σάλος στα social media, με τους χρήστες να ζητούν τη διακοπή του παιχνιδιού και πολιτική παρέμβαση προκάλεσε η χυδαία δήλωση-ντροπή παίκτη του Big Brother, ο οποίος βρέθηκε άμεσα εκτός παιχνιδιού.

Ο Αντώνης Αλεξανδρίδης «συνελήφθη» να λέει σε συγκάτοικούς του την ώρα που τον έγραφε η κάμερα, πως «με τις γκόμενες πάω με μία κάθε μέρα για να αδειάζει το πακέτο αλλιώς έχει βιασμό». Τα όσα αδιανόητα, χυδαία, είπε ο παίκτης του Big Brother, προκάλεσαν «σεισμό» στο twitter και έφτασαν μέχρι τα αυτιά των πολιτικών, προκαλώντας οργή.

Παρέμβαση Πέτσα για το Big Brother: Ζήτησα να ερευνήσει το θέμα το ΕΣΡ

Άμεση ήταν και η παρέμβαση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Στέλιου Πέτσα, ο οποίος ζήτησε την άμεση παρέμβαση του ΕΣΡ.
«Με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με διάλογο σε τηλεοπτικό ριάλιτι, με περιεχόμενο χυδαία σεξιστικό που παραπέμπει ακόμα και σε εγκληματική πράξη, έχω ζητήσει την άμεση διερεύνηση από το ΕΣΡ. Επικοινώνησα επίσης με τον τηλεοπτικό σταθμό και θεωρώ αυτονόητη την άμεση αντίδρασή του», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το ποστ της Αχτσιόγλου για το Big Brother
Αρχικά η Εφη Αχτσιόγλου με δήλωσή της, ανέφερε: «Η αναπαραγωγή κουλτούρας βιασμού είναι αδιανόητη για την κοινωνία μας. Τεράστια η ευθύνη του καναλιού που μετέδωσε τον κανιβαλισμό. Καμία ανοχή. Το ΕΣΡ έπρεπε ήδη να έχει παρέμβει για να διακοπεί αυτή η χυδαιότητα».

Και ο νέος γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Τζανακόπουλος τοποθετήθηκε στο twitter: «Κουλτούρα βιασμού σε prime time και με χορηγούς. Αηδία και ανατριχίλα. Αν από αυτό βγάζουν λεφτά να βρουν κάποιον άλλο τρόπο. Να μην επιτρέψουμε να πάρει κεφάλι η καφρίλα και ο κανιβαλισμός».

Big Brother: Εδιωξαν τον παίκτη από το ριάλιτι
Ο Big Brother αποφάσισε την άμεση αποχώρηση του Αντώνη Αλεξανδρίδη. Ο ίδιος όταν κλήθηκε στο δωμάτιο επικοινωνίας, προσπάθησε να απολογηθεί για την δήλωσή του, αλλά η φωνή της παραγωγής έκανε ξεκάθαρο πως δεν μπορεί να ανεχτεί τέτοιες συμπεριφορές και γι' αυτό του ζήτησε να αποχωρήσει την ίδια στιγμή.

«Η βία κατά των γυναικών αποτελεί επαίσχυντη παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και πράξη ηθικά και ποινικά κολάσιμη. Τέτοιες τοποθετήσεις υπέρ της σεξουαλικής βίας υπονομεύουν τα θεμελιώδη δικαιώματα της γυναίκας στην κοινωνία μας. Οι κανόνες του Big Brother δεν επιτρέπουν τέτοιου είδους τοποθετήσεις. Αντώνη, σε αυτά τα θέματα δεν χωρά πλάκα», είπε μεταξύ άλλων ο Big Brother στον Αντώνη, ανακοινώνοντάς του ότι έχει ληφθεί η απόφαση να αποχωρήσει.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ