Χ. Μαμουλάκης: Παραχωρούν σε ιδιώτες τον αερολιμενικό έλεγχο της χώρας

Τελευταία Ενημέρωση:

Με αφορμή τη διαδικασία της δημόσιας διαβούλευσης που βρίσκεται σε εξέλιξη για την Αρχή Πολιτικής Αεροπορίας από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ν. Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Εδώ και δεκαετίες, ο αερολιμενικός έλεγχος της χώρας μας πραγματοποιείται από έναν υπεύθυνο και αξιόπιστο κρατικό φορέα, όπως άλλωστε γίνεται σε όλον τον κόσμο, ακόμα και στην καρδιά του φιλελευθερισμού, στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Σήμερα, σε  μια ιδιαίτερα κρίσιμη στιγμή λόγω και της πανδημίας του Covid 19, η Κυβέρνηση της ΝΔ επιχειρεί να αλλάξει αυτόν τον διεθνή κανόνα και να καταργήσει το τόσο σημαντικό έργο. Γιατί άραγε; Ποιοι ωφελούνται από την απουσία κρατικών αρχών και ελέγχων στα αεροδρόμια; Ο αρμόδιος Υπουργός, όσο και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, οφείλουν να δώσουν πειστικές εξηγήσεις»

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...