Οι Μπέκαμ είχαν κορωνοϊό το Μάρτιο αλλά το έκρυψαν

Petite Perle 300×250

Κορωνοϊό φέρεται να κόλλησαν ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ όσο βρίσκονταν στο Λος Άντζελες τον περασμένο Μάρτιο και ήρθαν σε επαφή με αρκετό κόσμο.

Σύμφωνα με ένα νέο δημοσίευμα, ο 45χρονος θρύλος του ποδοσφαίρου και η 46χρονη σύζυγός του φοβήθηκαν ότι μετέδωσαν τον κορωνοϊό σε μέλη του προσωπικού τους, αφότου πέρασαν δύο εβδομάδες ταξιδεύοντας σε όλο τον κόσμο.

Συγκεκριμένα, οι Μπέκαμ επέστρεψαν στο Ηνωμένο Βασίλειο για τα 21α γενέθλια του γιου τους Μπρούκλιν όπου και τα πέρασαν στο εξοχικό τους στο Κότσγουολντς στις 4 Μαρτίου, προτού πάνε πάλι στην Αμερική στις 11 Μαρτίου πριν από την λανσάρισμα της νέας ποδοσφαιρικής ομάδας του Ντέιβιντ Μπέκαμ, Inter Miami, στην Φλόριντα. Τα ταξίδια τους έκλεισαν με επιστροφή στο Κότσγουολντς στις 19 Μαρτίου, λίγο πριν το lockdown.

Πού μπορεί να κόλλησαν κορωνοϊό

Σύμφωνα με την The Sun, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ άρχισε να νιώθει αδιαθεσία στο Μαϊάμι, με την Βικτόρια Μπέκαμ να νιώθει πονόλαιμο και να έχει υψηλό πυρετό αμέσως μετά. Όπως δήλωσε μια πηγή: «Ήταν το απόλυτο σενάριο φρίκης» εξηγώντας πως ο Ντέιβιντ βρισκόταν στο Λος Άντζελες για λογαριασμό της ομάδας του όταν η Βικτόρια και τα παιδιά ταξίδεψαν για να τον στηρίξουν. «Παραβρέθηκαν σε αρκετές εκδηλώσεις καθώς ο Ντέιβιντ έπρεπε να προωθήσει την ομάδα του, με αποτέλεσμα να χαιρετούν και να φιλούν θαυμαστές αλλά και διάφορους παράγοντες του ποδοσφαίρου» ισχυρίζεται η πηγή.

Στην συνέχεια, η οικογένεια Μπέκαμ πέταξε για Λονδίνο και από εκεί πήγαν στο εξοχικό τους για να γιορτάσουν τα 21α γενέθλια του μεγαλύτερου γιου τους Μπρούκλιν στις 4 Μαρτίου. Ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ μάλιστα έκαναν ένα πάρτι αξίας 100.000 λιρών στο κτήμα τους λίγες ημέρες αργότερα, στο οποίο μάλιστα τραγούδησε ο Stormzy ενώ μεταξύ των παραβρισκόμενων ήταν και η τραγουδίστρια Έμμα Μπάντον.

Με πυρετό και πονόλαιμο η Βικτόρια Μπέκαμ – Κόλλησαν και οι υπάλληλοί τους

Στο πρόγραμμά τους περιλαμβάνονταν στην συνέχεια, ένα ταξίδι στο Μαϊάμι, στο οποίο ο Ντέιβιντ Μπέκαμ άρχισε να νιώθει αδιαθεσία και λίγο αργότερα και η Βικτόρια Μπέκαμ ανέβασε πυρετό και είχε πονόλαιμο. Η πηγή ισχυρίστηκε ότι αρκετά άτομα από την ομάδα τους, συμπεριλαμβανομένων των οδηγών, των σωματοφυλάκων, αρρώστησαν επίσης, μερικοί εκ των οποίων «πολύ άσχημα».

Σε πανικό η Βικτόρια Μπέκαμ

Σύμφωνα και πάλι με την ίδια πηγή, η Βικτόρια Μπέκαμ «πανικοβλήθηκε» και ανάγκασε ολόκληρη την οικογένεια να μπει σε καραντίνα για περισσότερο από δύο εβδομάδες που όριζε η βρετανική κυβέρνηση, με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ να συμμετέχει μάλιστα στο challenge «Εσύ για ποιον μένεις σπίτι;». «Ήταν τρομοκρατημένη, πιστεύοντας ότι μπορεί να είχαν κολλήσει τους υπόλοιπους και έκανε ότι μπορούσε για να ελαχιστοποιήσει κάθε μελλοντικό κίνδυνο» δήλωσε η πηγή, η οποία πρόσθεσε ότι, αφότου ανέρρωσαν, πήγαιναν συχνά και τσεκάπ τόσο οι ίδιοι όσο και οι υπάλληλοί τους. Μάλιστα, λέγεται ότι έστειλαν «πακέτα φροντίδας» σε τουλάχιστον δύο μέλη του προσωπικού τους που υπέφεραν ιδιαίτερα από τον κορωνοϊό.

Ακολούθως, οι Μπέκαμ πέρασαν το lockdown στο εξοχικό τους. Μετά την ανάρρωσή τους, η Βικτόρια και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ υποβλήθηκαν σε εξετάσεις αντισωμάτων για να διασφαλίσουν ότι δεν είχαν πλέον κορωνοϊό, προτού ξεκινήσουν τις διακοπές τους στην Ελλάδα και την Ιταλία.
Πηγή: iefimerida.gr




Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ