ΕΠΟ: «Τελικός με τα περσινά ρόστερ και μόνο»

Η ΕΠΟ με ανακοίνωσή της κατέστησε σαφές ότι ο σαββατιάτικος τελικός Κυπέλλου μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού θα γίνει με τα περσινά ρόστερ.

Αρκετή συζήτηση υπήρξε σχετικά με το αν ΑΕΚ και Ολυμπιακός θα αγωνιστούν με τα περσινά ή τα νέα ρόστερ στον τελικό του Κυπέλλου το Σάββατο (12/9) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Η FIFA είχε ενημερώσει σχετικά την ΕΠΟ ότι οι δύο ομάδες θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν ποδοσφαιριστές μόνο από τα περσινά ρόστερ, κάτι που κατέστησε σαφές και σε ανακοίνωσή της η ΕΠΟ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται η απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων σχετικά με τα ρόστερ των φιναλίστ στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας της σεζόν 2019-2020. 

Η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, αφού έλαβε γνώση των παρακάτω εγγράφων:


1. της ΕΠΟ στη FIFA από την 2α/09/2020, μετά τη σχετική απόφαση της Ε.Ε./ΕΠΟ της 31ης Αυγούστου 2020 περί αποστολής σχετικού ερωτήματος, αλλά και της απάντησης της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας (επί του ανωτέρω αναφερθέντος θέματος) της 4ης/9/2020.
2. της ΠΑΕ Ολυμπιακός στις 04/09/2020 προς τη FIFA για το ίδιο θέμα και την απάντηση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας στις 07/09/2020, η οποία είναι ταυτόσημη με αυτή προς την ΕΠΟ, και
3. την από 10/09/2020 εισήγηση της Ν. Υ. της ΕΠΟ,
εγκρίνει όπως οι φιναλίστ του τελικού αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδος 2019-2020:
– χρησιμοποιήσουν όσους ποδοσφαιριστές είχαν δικαίωμα συμμετοχής στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των δύο ΠΑΕ για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 και μόνον,
– ενημερωθούν εγγράφως από το Τμήμα Μητρώου Ποδοσφαιριστών της ΕΠΟ με την ηλεκτρονική αποστολή των σχετικών λιστών με τα ονόματα των δικαιουμένων συμμετοχής Ποδοσφαιριστών.

KALLERGIS
Προσθήκη του fonimaleviziou.gr στην Google

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ