Δυνατό παρεάκι στην Τύλισο με απόντα τον Υφυπουργό….

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Πριν λίγες μέρες έλαβε χώρα στο χωριό της Τυλίσου μία όμορφη παρέα που είχε ξεχωριστούς καλεσμένους από το Μαλεβίζι. Την ιδέα και το κάλεσμα έκανε ο Μανώλης Βασιλάκης και η συνάντηση έγινε στο σπίτι του πατέρα του Προέδρου της τοπικής κοινότητας στην πλατεία της Τυλίσου.

Σύμφωνα με πληροφορίες το παρών μεταξύ άλλων έδωσαν ο Δήμαρχος Μενέλαος Μποκέας, ο Αντιδήμαρχος Χαράλαμπος Κουτσογιάννης, ο διευθυντής του Πλοηγού Γιώργος Ζερβός, ο ειδικός συνεργάτης του Δημάρχου Νίκος Πατραμάνης και ο γιατρός Πάνος Μαματζάκης που έγραψε χαρακτηριστικά στη σελίδα του δημοσιεύοντας και φωτογραφία:

Με διάθεση συνεργασίας για την Τυλισο και το Μαλεβιζι !!!

Επίσης στην παρέα ήταν ο εφημέριος Τυλίσου πατήρ-Γεώργιος Μαλλιωτάκης και ο Αρχιμανδρίτης Χρυσόστομος Νικάκης. Ο οικοδεσπότης Μανώλης Βασιλάκης ζήτησε από τους εκλεκτούς καλεσμένους του να μην αναλωθούν σε συζητήσεις για τα δημοτικά και έτσι μέχρι αργά το βράδυ επικράτησε πολύ κέφι με τραγούδι, μαντινάδες και εκλεκτούς μεζέδες.

Μεγάλος απών ήταν ο Υφυπουργός Λευτέρης Αυγενάκης που δεν κατάφερε να παρευρεθεί λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων και όπως μάθαμε σύντομα θα υπάρχει και δεύτερος γύρος αυτή τη φορά στο σπίτι του Προέδρου της Κοινότητας με την παρουσία και του Υφυπουργού Αθλητισμού.

Σίγουρα από τις όμορφες και ανθρώπινες στιγμές που λαμβάνουν χώρα σε μία δημοτική περίοδο και αναδεικνύουν ότι μέσα από τέτοιες παρέες μπορεί να προκύψουν σημαντικές συνεργασίες προς όφελος του Μαλεβιζίου.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...