Μενέλαος Μποκέας – Ανδρέας Παντερής: Φέτος είναι η χρονιά του Γυμνασίου Γαζίου

Petite Perle 300×250

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση είχαν χθες το απόγευμα τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Γαζίου με τον πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής κ. Ανδρέα Παντερή.

Οι γονείς του Συλλόγου ενημέρωσαν τον κ. Παντερή για τα προβλήματα που έχει το Γυμνάσιο Γαζίου, τα οποία δεν είναι λίγα.

Ο κ. Παντερής από την πλευρά του τόνισε ότι φέτος και για τα επόμενα 3 χρόνια τα χρήματα της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής θα διατεθούν για έργα στον προαύλιο χώρο και του εσωτερικού του σχολείου.

Μάλιστα, ο ίδιος είπε ότι ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας κατά την τελευταία επίσκεψή του με την παράδοση της νέας αίθουσας, ζήτησε από όλους να γίνουν άμεσες βελτιωτικές αλλαγές στο σχολείο.

Ο κ. Παντερής, που αξίζει να τονιστεί ότι είναι πολύ καλός ακροατής, καθώς κατέγραψε όλα τα προβλήματα που έθεσαν οι γονείς, αρχικά είπε ότι θα φτιαχτούν τα γήπεδα μπάσκετ και βόλει.

Επίσης, θα φυτευτούν κι άλλα δέντρα στην αυλή, ενώ θα μπουν επιπλέον μεγάλοι προβολείς, που θα διευκολύνουν τις απογευματινές αθλητικές δραστηριότητες των μαθητών που συμμετέχουν σε ομάδες μπάσκετ και βόλει.

Ωστόσο, αξίζει να τονιστεί ότι τις επόμενες ημέρες θα τοποθετηθούν στο Γυμνάσιο με πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου Τεχνικής Υπηρεσίας Γιώργου Πετούση 2 παγκάκια, ενώ αναμένονται άλλα 8. Στο Γυμνάσιο Γαζίου να σημειώσουμε ότι έγινε ριζική αλλαγή στις τουαλέτες με τον Γιώργο Πετούση να τρέχει μέχρι και την τελευταία μέρα για να είναι όλα έτοιμα τη Δευτέρα με το άνοιγμα του σχολείου.

Αύριο και μεθαύριο τα μέλη του Συλλόγου έχουν αρκετή δουλειά στο Γυμνάσιο Γαζίου.

Έπειτα και την προμήθεια χρωμάτων και άλλων υλικών από τον Αντιδήμαρχο Γιώργο Πετούση, τον οποίο ευχαριστούν, θα βάψουν τους εξωτερικούς τοίχους του σχολείου και θα τοποθετήσουν ξύλα στις εξέδρες.

Η χρονιά όπως φαίνεται ξεκινάει με τους καλύτερους οιωνούς για το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων βρίσκοντας σύμφωνες όλες τις πλευρές για αλλαγή στο Γυμνάσιο που φιλοξενεί περισσότερους από 600 μαθητές.

Σε όλα τα παραπάνω βέβαια σημαντική είναι η βοήθεια του Διευθυντή του σχολείου Αντώνη Χναράκη, ο οποίος επιθυμεί το καλύτερο για το σχολείο και τους μαθητές του.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ