Σίμος: «Πρόκληση το ευρωπαϊκό ματς, αλλά η προσοχή μας στον Παναιτωλικό»

Petite Perle 300×250

Ο τεχνικός του ΟΦΗ μίλησε για την πρεμιέρα της ομάδας του κόντρα στον Παναιτωλικό και στην προσήλωση των παικτών του σε αυτό το παιχνίδι.

Ο ΟΦΗ ξεκινάει την Κυριακή τις υποχρεώσεις του στη Super League Interwetten με αντίπαλο τον Παναιτωλικό στο Ηράκλειο, πριν υποδεχθεί την Πέμπτη τον Απόλλωνα Λεμεσού για τον προκριματικό του Europa League.

Ο Γιώργος Σίμος τόνισε πως το ευρωπαϊκό ματς είναι μια πρόκληση για τον ΟΦΗ, ωστόσο οι παίκτες του πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Παναιτωλικό.

«Καλή χρονιά με υγεία σε όλους τους παίκτες των ομάδων. Να είναι ένα πρωτάθλημα ανταγωνιστικό. Όσον αφορά την πρεμιέρα με τον Παναιτωλικό, η ομάδα μας έχει προετοιμαστεί αρκετά καλά, οι παίκτες έχουν κάνει μεγάλη προσπάθεια και έχουμε ως στόχο να έχουμε την καλύτερη απόδοση και να πάρουμε το καλύτερο που μπορούμε. Σίγουρα την Πέμπτη έχουμε ένα παιχνίδι πρόκληση αλλά πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο 100% απέναντι στον Παναιτωλικό γιατί αυτό το παιχνίδι θα μας οδηγήσει στο ματς της Πέμπτης», ανέφερε.


Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ