Μόσιαλος για το εμβόλιο της AstraZeneca: Θα το κάνω αν υπάρχει έγκριση από τις αρμόδιες Αρχές

Τελευταία Ενημέρωση:

Τι έγραψε ο καθηγητής στο Facebook για την επανεκκίνηση των δοκιμών του εμβολίου της AstraZeneca αλλά και για  το ρωσικό εμβόλιο

«Είναι απαραίτητο να υπάρχει απόλυτη διαφάνεια στις κλινικές δοκιμές για όλα τα εμβόλια. Θα κάνω το εμβόλιο αν υπάρχει έγκριση από τις Ευρωπαϊκές ρυθμιστικές αρχές», έγραψε ο καθηγητής του LSE, Ηλίας Μόσιαλος, σε νέα ανάρτησή του στο Facebook, μετά την ανακοίνωσή από το πανεπιστήμιο της Οξφορδης,με την οποία δίνεται το πράσινο φως για την επανεκκίνηση των δοκιμών του εμβολίου για τον κορωνοϊό στη Μ. Βρετανία.

«Όπως είχε πει ο Ντενγκ Σιαοπίνγκ: δεν έχει σημασία αν η γάτα είναι άσπρη ή μαύρη, αρκεί να πιάνει τα ποντίκια. Το ίδιο ισχύει και για τα εμβόλια» σημειώνει μεταξύ άλλων ο καθηγητής. 


Για τα ρωσικό εμβόλιο επισημαίνει τα εξής:  «ρωτήθηκα αν θα το, και είπα πως δεν θα κάνω το Ρωσικό εμβόλιο τώρα, γιατί έχουμε δεδομένα από μικρό αριθμό εθελοντών, και δεν έχουμε καθόλου δεδομένα από την τρίτη φάση των κλινικών δοκιμών. Δήλωσα όμως ταυτόχρονα, ότι αν το Ρωσικό εμβόλιο εγκριθεί από τον Ευρωπαϊκό οργανισμό φαρμάκων θα το κάνω. Το ίδιο ισχύει και για τα κινεζικά εμβόλια και τα αμερικανικά».

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...