Πειθαρχική δίωξη στην Άννα-Μαρία του Big Brother

Petite Perle 300×250

Πειθαρχική δίωξη στην Άννα-Μαρία του Big Brother, ως δικηγόρος είναι δημόσιος λειτουργός και η συμμετοχή της στο παιχνίδι είναι αντίθετη με τον κώδικα δεοντολογίας.

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει στον δικηγορικό σύλλογο η συμμετοχή της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη στο Big Brother.

Ο Γιάννης Κάππος που είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών έκανε αναφορά για την περίπτωσή της, την οποία ο πρόεδρος Δημήτρης Βερβεσός διαβίβασε στο αρμόδιο Πειθαρχικό Όργανο, προκειμένου να ασκηθεί πειθαρχική δίωξη, λόγω απρεπούς συμπεριφοράς και προσβολής του δικηγορικού λειτουργήματος.

Σε αυτή, επισημαίνεται οτι η συμμετοχή της δικηγόρου στο συγκεκριμένου reality είναι αντίθετη με κώδικα δεοντολογίας, ενώ τονίζεται πως ως δημόσιος λειτουργός οφείλει να έχει αξιοπρεπή συμπεριφορά στον ιδιωτικό της βίο και να μην εκτελεί πράξεις που προσβάλλουν το κύρος του δικηγορικού επαγγέλματος.

Παράλληλα, όπως αναφέρεται η συμμετοχή της συγκεκριμένο πρόγραμμα θεωρείται προσβλητική για την ανθρώπινη αξιοπρέπεια λόγω της αδιάκοπης καταγραφής, με τους κανόνες εντός του σπιτιού να είναι υποτιμητικοί για την ανθρώπινη ύπαρξη. 

Πηγή: https://www.gazzetta.gr/plus

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ