Χειροθεσία αναγνωστών στον Ι.Ν.Αγίου Νικολάου στο Γάζι

Petite Perle 300×250

Ξεχωριστή ήταν η σημερινή Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στο Γάζι με την παρουσία του Θεοφιλέστατου Επισκόπου Κνωσού Πρόδρομου Ξενάκη.

Παρουσία αρκετών πιστών που τήρησαν τα μέτρα προστασίας ευλαβικά έγινε η χειροθεσία των αναγνωστών-ψαλτών του Ιερού Ναού Ιωάννη Καζαντζή, Μανώλη Σαλούστρου και Κώστα Ρανούτσου.

Οι στιγμές ήταν συγκινητικές τόσο από τον εφημέριο πατήρ-Ευάγγελο Παπουτσάκη, όσο και από τους συγγενείς των αναγνωστών μέ όλους να αναφωνούν τη λέξη ΆΞΙΟΣ για τον καθένα ξεχωριστά.

Ο κ. Γιάννης Καζαντζής
Ο κ.Κώστας Ρανούτσος
Ο Μανώλης Σαλούστρος

Στη συνέχεια ο εφημέριος της ενορίας του Αγίου Νικολάου σε σύντομο χαιρετισμό του ευχαρίστησε τον Επίσκοπο Κνωσού για την πρώτη επίσημη παρουσία του στην Ενορία και του παρέδωσε αναμνηστικό δώρο ένα εγκόλπιο για να του θυμίζει την ημέρα επίσκεψης του στο Γάζι.

Στη χειροθεσία των αναγνωστών παρευρέθηκε και ο πρόεδρος της κοινότητας Γαζίου Βαγγέλης Παρασύρης, ενώ έγινε γνωστό ότι αύριο ημέρα του Τιμίου Σταυρού θα γίνει Θεία Λειτουργία στον Άγιο Νικόλαο αντί στο εκκλησάκι του Τιμίου Σταυρού στην Αμμουδάρα λόγω του κορωνοιού.

Οι τρεις ιεροψάλτες με τον Πρόεδρο της Κοινότητας Γαζίου Βαγγέλη Παρασύρη

Για τον ίδιο λόγο δε θα γίνει Λειτουργία στις 17 Σεπτεμβρίου εντός του ξενοδοχείου Αγάπη Μπητσ ημέρα εορτής Σοφίας Πίστης και Ελπίδας.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ