Αγιασμός στον Πολιτιστικό σύλλογο Γαζίου (pics)

Τελευταία Ενημέρωση:

Επίσημη έναρξη των δραστηριοτήτων του Πολιτιστικού συλλόγου Γαζίου και σήμερα το απόγευμα τελέστηκε ο καθιερωμένος αγιασμός.

Εκ μέρους της εκκλησίας παρευρέθηκαν οι εφημέριοι του Γαζίου Ευάγγελος Παπουτσάκης, του Πολύδροσου Αρχιμανδρίτης Χρυσόστομος Νικακης και της Αγίας Μαρίνας Εμμανουήλ Ξυλούρης.

Η πρόεδρος του συλλόγου Ελένη Ξυλούρη μαζί με τη γραμματέα Πόπη Θραψανιωτακη ευχήθηκαν καλή χρονιά με υγεία και ευχαρίστησαν τους εκπροσώπους του Δήμου Μαλεβιζίου που έδωσαν το παρών.

Διακρίναμε τους Αντιδημάρχους Χαράλαμπο Κουτσογιαννη, Χρύσα Λυρωνη, τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΜ Τάσο Λιαδακη και από την τοπική Κοινότητα ο πρόεδρος Βαγγέλης Παρασύρης και το μέλος Ελένη Μιχαλάκη.

Αμέσως μετά το τέλος του αγιασμού υπήρχε κέρασμα από τον Πολιτιστικό σύλλογο Γαζίου για τους παρευρισκομένους και να σημειώσουμε ότι τηρήθηκαν τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...