Αρνήθηκε να πάει το παιδί του σχολείο και έκανε παρατήρηση στον Δήμαρχο για τη μάσκα (βίντεο)

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Αν και  στο Μαλεβίζι  δεν είχαμε  αντιδράσεις για τη μάσκα κατά τη διάρκεια του αγιασμού, σύμφωνα τουλάχιστον με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, στο 2ο και 3ο δημοτικά σχολεία του Πολύδροσου, εμφανίστηκε γονέας που δήλωσε δημοσίως ότι δεν θα πάει το παιδί του σχολείο, μέχρι να δει πως θα εξελιχθεί η κατάσταση.

Ο γονέας πήρε το λόγο, με το που ολοκλήρωσε ο δήμαρχος Μαλεβιζίου την τοποθέτηση του κατά τη διάρκεια του καθιερωμένου αγιασμού.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας η μάσκα του κ. Μποκέα έπεσε λίγο κάτω από τη μύτη.

Ο γονέας που παρενέβη που παρενέβη, του είπε ότι δεν την φοράει σωστά. Ο κ. Μποκέας αμέσως την προσάρμοσε καλύτερα στο πρόσωπό του.   

Ο γονέας που φορούσε μάσκα κατά τη διάρκεια του αγιασμού , συνεχίζοντας ανέφερε,  ότι είναι κατά του μέτρου και ότι δεν έφερε σήμερα το παιδί του στο σχολείο.

Ωστόσο εξέφρασε τη συμπαράστασή στους δασκάλους λέγοντας ότι η ευθύνη των εκπαιδευτικών είναι φέτος τεράστια.

Ο διευθυντής του 3ου Δημοτικού Σχολείου , Μανώλης Μπελιβασάκης, του απάντησε ότι με το να μην φέρνει το παιδί του το σχολείο, δεν υποστηρίζει το έργο των εκπαιδευτικών.  

Κ.Κ

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...