Δήλωση Χάρη Μαμουλάκη για την έναρξη του σχολικού έτους

Τελευταία Ενημέρωση:

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ν. Ηρακλείου και αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων Χάρης Μαμουλάκης προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Στην έναρξη της πιο ιδιαίτερης σχολικής χρονιάς των τελευταίων δεκαετιών, όπου οι νέες υγειονομικές και κοινωνικές συνθήκες δημιουργούν μια εντελώς διαφορετική ​καθημερινότητα, θα ήθελα να ευχηθώ υγεία και δύναμη σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς. Τα νέα αυτά δεδομένα, που έρχονται να προστεθούν στα σημαντικά προβλήματα που δημιουργούνται από τη νεοφιλελεύθερη κυβερνητική ιδεοληψία, όπως είναι η αύξηση του αριθμού των μαθητών ανά τάξη, οι πολλές κενές θέσεις δασκάλων και καθηγητών, αλλά και η έλλειψη υλικοτεχνικού εξοπλισμού, μας οδηγούν στο να συνεχίσουμε να πιέζουμε την Κυβέρνηση της ΝΔ, για να γίνει πράξη το αυτονόητο. Για να γίνει κατανοητό ότι η επένδυση στη σύγχρονη δημόσια εκπαίδευση, είναι ζήτημα μείζονος σημασίας. Και αποτελεί την ελάχιστη υποχρέωση της Πολιτείας, απέναντι στη νέα γενιά».

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...