Αρνητικά τα τεστ σε αστυνομικούς μετά το κρούσμα στο Αστυνομικό Μέγαρο

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στο Αστυνομικό Μέγαρο τις επόμενες μέρες για δειγματοληπτικούς ελέγχους

Τέλος στην αγωνία στο επιτελείο της Αστυνομίας στο Ηράκλειο, μετά τα αποτελέσματα της εξέτασης για covid, στην οποία υποβλήθηκαν αστυνομικοί, μετά το τεστ που έγινε σε συνάδελφό τους και έδειξε ότι είναι οριακά θετικός στον κορωνοϊό.

Στο πλαίσιο ιχνηλάτησης των επαφών του αστυνομικού 10 αστυνομικοί υποβλήθηκαν στα τεστ για κορωνοϊό.

Τα αποτελέσματα έγιναν γνωστά και ήταν- ευτυχώς- όλα αρνητικά. Ο αστυνομικός παραμένει σε καραντίνα, είναι πολύ καλά στην υγεία του, ενώ θα ακολουθήσει και δεύτερο τεστ, μετά το πρώτο, στο οποίο υπεβλήθη την περασμένη Τετάρτη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Σωματείο των αστυνομικών υπαλλήλων Ηρακλείου είχε καταθέσει αίτημα προκειμένου κλιμάκιο του ΕΟΔΥ να μεταβεί στο Αστυνομικό Μέγαρο και να υποβάλλει σε τεστ κι άλλους αστυνομικούς υπαλλήλους, μέσω δειγματοληπτικού ελέγχου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, το αίτημα αυτό έγινε δεκτό και άμεσα το ειδικό κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, θα βρεθεί στο Αστυνομικό Μέγαρο για να κάνει όλα τα απαραίτητα τεστ.


Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...