Κορωνοϊός: Live η ενημέρωση Μαγιορκίνη-Χαρδαλιά για τα νέα μέτρα στην Αττική

Petite Perle 300×250

Σε εξέλιξη βρίσκεται η ενημέρωση του υπουργείου Υγείας για τον κορωνοϊό, με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά, και τον επίκουρο καθηγητή της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας, Γκίκα Μαγιορκίνη.

Στην ενημέρωση για τα νέα μέτρα θα συμμετέχει και ο υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, προκειμένου να απαντά σε ερωτήματα που αφορούν στο σύστημα Υγείας.

Τονίζεται ότι λίγο πριν από την έναρξη της ενημέρωσης του υπουργείου Υγείας ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 310 νέα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα μας το τελευταίο 24ωρο. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, 67 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, ενώ έχουμε τρεις ακόμα καταγεγραμμένους θανάτους και 313 θανάτους συνολικά στη χώρα.

Σημειώνεται ότι το πρωί της Τρίτης πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου για τις τελικές αποφάσεις για τη λήψη μέτρων για τον κορωνοϊό στην Αθήνα. Χθες παραδόθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου, κατόπιν αιτήματος του πρωθυπουργού, η λίστα με τα μέτρα που προτείνουν οι λοιμωξιολόγοι για την ανάσχεση του δεύτερου κύματος κορωνοϊού στην Αττική.


Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ