Συνάντηση για το Ευρωπαικό Σχολείο

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

B.Λαμπρινός: «Πρέπει να δοθεί άμεση λύση στην τοποθέτηση των αναπληρωτών εκπαιδευτικών στο Σχολείο Ευρωπαϊκής Παιδείας Ηρακλείου»

Συνάντηση με την πρόεδρο τουΣυλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου Ευρωπαϊκής Παιδείας Ηρακλείου Άννα Ψωμά,  είχε το πρωί της Τρίτης 15 Σεπτεμβρίου στο γραφείο του στη Λότζια, ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός.

Στη συνάντηση συμμετείχε ο αντιδήμαρχος Παιδείας Νίκος Αγγελάκης, η ταμίας του Συλλόγου Αγγελική Κροντηράκαθώς και ο πρώην πρόεδρος του Συλλόγου GianAndreaPaoloGarancini.

Ο Δήμαρχος ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Σχολείο τα οποία καθιστούν ανέφικτη την εύρυθμη λειτουργία του.Ειδικότερα λόγω έλλειψης εκπαιδευτικώνολόκληρος ο ελληνόφωνος και αγγλόφωνος πρωτοβάθμιος κύκλος ,νηπιαγωγείο και δημοτικό , δεν λειτουργεί.

Όπως επισήμανε ο Δήμαρχος Ηρακλείου άμεσα θα αποσταλεί επιστολή προς την Υφυπουργό Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη και την Διεύθυνση Περιφερειακής Εκπαίδευσης  Κρήτης με την οποία ο Δήμος Ηρακλείου, θα ζητά την ένταξη του Ευρωπαϊκού Σχολείου στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων καθώς με τον τρόπο αυτό θα εξασφαλιστούν οι απαιτούμενες πιστώσεις, προκειμένου να γίνεται έγκαιρα η τοποθέτηση των αναπληρωτών εκπαιδευτικών στα αγγλόφωνα καιελληνόφωνα τμήματα του Σχολείου.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...