Πλατανιάς: Αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα!

Τελευταία Ενημέρωση:

Ο Πλατανιάς δεν δήλωσε εμπρόθεσμα συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Superleague 2 και θα υποβιβαστεί στις τοπικές κατηγορίες Χανίων.

Τέλος εποχής στον Πλατανιά! Έπειτα από μια «χρυσή» για τα δεδομένα της δεκαετία, με συμμετοχές στην πρώτη και δεύτερη κατηγορία, η ομάδα των Χανίων κλείνει τον κύκλο της άδοξα.

Οι επιτελείς των ερυθρόλευκων δεν κατάφεραν να καταθέσουν το παράβολο των 12 χιλιάδων ευρώ μέχρι τις 2 το μεσημέρι που είχαν δικαίωμα και έτσι δεν θα συμμετάσχουν στο επόμενο πρωτάθλημα της Superleague 2.

Εξέλιξη αναμενόμενη από τη στιγμή που δεν βρέθηκε διάδοχη κατάσταση στην ιδιοκτησία και την χρηματοδότηση του συλλόγου έπειτα από την αποχώρηση του μεγαλομετόχου Μανώλη Μαθιουλάκη.

Όσο για το που θα αγωνιστεί την επόμενη σεζόν ο Πλατανιάς; Δεδομένης της οικονομικής αδυναμίας να υποστηριχθεί συμμετοχή σε επαγγελματική κατηγορία και από τη στιγμή που έχουν κλείσει οι θέσεις στην Γ’ Εθνική, θα καταπέσει στα τοπικά πρωταθλήματα των Χανίων !


Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...