Στην Αθήνα για νέα έργα ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης βρέθηκαν σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας με τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Ροδιάς Γιάννης Στρατάκης.

Εκεί συναντήθηκαν με τον  Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκη Βορίδη, με τον οποίο και οι δύο άνδρες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης διατηρούν άριστες σχέσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες η συζήτηση κυμάνθηκε γύρω από το θέμα της σύνδεσης του Αγροτικού τομέα με τον τουρισμό,  θέματα σχετικά με τον ελαιοκομικό τομέα, την άρδευση, αλλά και αξιοποίηση του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης» από την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

 Ο Υπουργός αφού άκουσε προσεκτικά τόσο τον Δήμαρχο, όσο και τον πρόεδρο της Ροδιάς, έδωσε σημαντικές κατευθύνσεις για αξιοποίηση των επόμενων χρηματοδοτικών εργαλείων του Υπουργείου, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι μέσω του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης» ο Δήμος Μαλεβιζίου μπορεί να στηριχθεί με νέες υποδομές και νέα έργα.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...