Θα καλύψουν οι εκπαιδευτικοί του 2ου Δ.Σ Βουτών το κόστος των τεστ COVID-19

Petite Perle 300×250

Οι ίδιοι οι εκπαιδευτικοί του 2ου Δημοτικού Σχολείου Βουτών θα καλύψουν τελικά το κόστος του τεστ για τον κορωνοιό, μετά το κρούσμα του νέου ιού που επιβεβαιώθηκε σε συνάδελφο τους κι έγινε αιτία για την αναστολή λειτουργίας του σχολείου ως τις 27 του μηνός.

Αρχικά ο Σύλλογος Γονέων των μαθητών του εν λόγω σχολείου ζήτησε την κάλυψη του κόστους από το Δήμο, ωστόσο όταν δεν έλαβε απάντηση ξεκίνησε πρωτοβουλία συγκέντρωσης χρημάτων για να διενεργηθούν τα τεστ. Τελικά
 μετά από έκτακτη ενημέρωση που είχε από τον Σύλλογο Διδασκόντων του σχολείου, θα καλύψουν οι ίδιοι οι εκπαιδευτικοί τα έξοδα του τεστ και θα ζητήσουν τη οικονομική βοήθεια του Συλλόγου μόνο για όσους αδυνατούν να καλύψουν το σχετικό κόστος.

 
Αφού ευχαρίστησαν την Πρόεδρο, τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου και όλους τους γονείς για την συγκινητική τους πρωτοβουλία να αναλάβουν τη συγκέντρωση χρημάτων, τους διαβεβαίωσαν ότι θα προσπαθήσουν για την όσο το δυνατόν ταχύτερη επαναλειτουργία του σχολείου, νωρίτερα από τις 27 Σεπτεμβρίου. 


Με την ελπίδα ότι όλα θα πάνε καλά, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, ευχαριστεί με τη σειρά του όσα μέλη προσφέρθηκαν να συνδράμουν οικονομικά και εύχεται ότι θα επανέλθουν όλοι, εκπαιδευτικοί και μαθητές, υγιείς στο σχολείο.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ