Ενημέρωση από την Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Κρήτης για έντονα καιρικά φαινόμενα το Σαββατοκύριακο 19 & 20 Σεπτεμβρίου

Petite Perle 300×250

Ενημέρωση από την Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Κρήτης για έντονα καιρικά φαινόμενα το Σαββατοκύριακο 19 & 20 Σεπτεμβρίου

Η Πολιτική Προστασία Περιφέρειας Κρήτης ενημερώνει ότι, σύμφωνα με το Α.Α. 5/2020 ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ της Ε.Μ.Υ., κακοκαιρία θα επικρατήσει με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες και τους πολύ θυελλώδεις ανέμους.

Πιο συγκεκριμένα:

Έντονα φαινόμενα προβλέπονται για την δυτική Κρήτη το Σάββατο (19-09-2020).

Τα έντονα φαινόμενα θα επικρατήσουν σε όλη την Κρήτη την Κυριακή (20-09-2020).

Όλες οι Υπηρεσίες και τα Τεχνικά Μέσα της Περιφέρειας Κρήτης που αποτελούν τον μηχανισμό πολιτικής προστασίας έχουν τεθεί σε κατάσταση αυξημένης επιφυλακής, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα το επιχειρησιακό μας σχεδιασμό.

Υπενθυμίζουμε στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σε περιοχές όπου εκδηλώνονται έντονα καιρικά φαινόμενα και να εφαρμόζουν τις ακόλουθες οδηγίες αυτοπροστασίας:

  • δρόμους που διασταυρώνονται με χειμάρρους και ρέματα (ιρλανδικές διαβάσεις), πεζή ή με όχημα, ακόμα και για αρκετές ώρες μετά το τέλος της εκδήλωσης της καταιγίδας.

Δείτε περισσότερες οδηγίες προστασίας στον σύνδεσμο:

https://www.civilprotection.gr/el/entona-kairika-fainomena

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ