Κατάληψη στο Γυμνάσιο Γαζίου

Τελευταία Ενημέρωση:

Υπό κατάληψη τελεί σήμερα το Γυμνάσιο Γαζίου με τους μαθητές να αντιδρούν στο μέτρο για τις μάσκες αλλά και στο μεγάλο αριθμό τους ανά τμήμα.

Οι μαθητές ζητούν επίσης να γίνονται περίπατοι ακόμα και εντός του σχολείου αλλά και να αυξηθεί ο χρόνος των διαλειμμάτων και να γίνονται περισσότερα.

Όπως αναφέρουν οι μαθητές σκοπός τους είναι μέσα από την κίνηση που έκαναν να δείξουν πως εν μέσω κορωνοιού βρίσκονται σε πολύ κοντινές αποστάσεις ο ένας από τον άλλο και φοβούνται .

Ο Σύλλογος Γονέων πάντως εξέφρασε τη διαφωνία του με τον τρόπο που έγινε η κατάληψη, καθώς μία μικρή μερίδα μαθητών πήρε την απόφαση να κλείσει το σχολείο, χωρίς την ενημέρωση του συνόλου.

Να σημειώσουμε πως αφότου έκλεισε το σχολείο οι μαθητές έθεσαν το ζήτημα της κατάληψης σε ψηφοφορία και η πλειοψηφία τους τάχθηκε υπέρ της κινητοποίησης θέλοντας να στείλουν μήνυμα για καλύτερες συνθήκες εκπαίδευσης με λιγότερα παιδιά μέσα στις τάξεις.

Η κατάληψη σύμφωνα με τους ίδιους αφορά μόνο στη σημερινή ημέρα .

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...