Κίνηση αλληλεγγύης για τους πρόσφυγες-μετανάστες της Μόριας από το ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου

Τελευταία Ενημέρωση:

Το Τμήμα Δικαιωμάτων – Κινημάτων και Κοινωνικής Πολιτικήςτου ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Ηρακλείου, απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα συμμετοχής στην καμπάνια αλληλεγγύης του κόμματος, για τους άστεγους, πεινασμένους και διψασμένους της Μόριας.

Από χθες Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου από τις 6:00 μ.μ. έως τις 9:00 μ.μ. (εκτός Σαββάτου και Κυριακής), στα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Χανιώπορτα (Μάχης Κρήτης 3, πάνω από τα ΚΤΕΛ στον 1ο όροφο) συγκεντρώνει απαραίτητα είδη για τα θύματα της πυρκαγιάς της προσφυγικής δομής της Μόριας.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση “Ο ανθρωπισμός, η αλληλεγγύη, οι παραδόσεις μας, επιτάσσουν κινητοποίηση και επιστράτευση όλων των διαθέσιμων δυνάμεων για την επούλωση των πληγών που άφησε η πυρκαγιά.

Ενισχύουμε τις προσπάθειες της «Αλληλεγγύης για Όλους» είμαστε παρόντες και παρούσες!

Αντιστεκόμαστε στον Φασισμό, στην εχθρότητα κατά των ξένων,

καθώς και στο κλίμα καταστολής που θέλει να επιβάλει η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Συγκεντρώνουμε:

·       Μωρομάντηλα

·       Παιδικά παπούτσια (Νο 16-34)

·       Παιδικές πάνες

·       Παιδικό γάλα (σε σκόνη)

·       Σαμπουάν και παιδικές κρέμες σώματος

·       Sleeping Bags σε καλή κατάσταση

Όσοι – Όσες επιθυμούν, μπορούν να καταθέσουν χρήματα στον λογαριασμό της «Αλληλεγγύης για Όλους»: IBAN: GR35 0110 0400 0000 0400 1832 882 ΕΘΝΙΚΗ (Όνομα Δικαιούχου: ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΩΝ & ΔΟΜΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ)”

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...