ΝΕΟΙ ΔΡΟΜΟΙ: Απάντηση στη Δημοτική Αρχή Μαλεβιζίου

Τελευταία Ενημέρωση:

ΝΕΟΙ ΔΡΟΜΟΙ: Απάντηση στη Δημοτική Αρχή Μαλεβιζίου:

Η δημοτική αρχή Μαλεβιζίου χάνει την ψυχραιμία της κάνοντας «αντιπολίτευση» στην αντιπολίτευση!

 Έχουμε καταλάβει ότι απεχθάνεται την κριτική και λυπούμαστε που αναγκαζόμαστε να γινόμαστε «δυσάρεστοι», αλλά αυτός είναι ο ρόλος μας.

Οι ανάγκες των κατοίκων του Μαλεβιζίου (που γνωρίζουν πολύ καλά την αλήθεια, δηλαδή τι έγινε τα προηγούμενα χρόνια και τι ΔΕΝ έγινε φέτος) επιβάλλουν «κάποιος» να υπενθυμίσει ότι πρέπει ο καθένας να ασκεί τα  καθήκοντα του, δίνοντας λύσεις στα προβλήματα που με τη στάση της, η παρούσα Δημοτική Αρχή, δημιουργεί.

Κι αυτός ο «κάποιος», είναι η παράταξη ΝΕΟΙ ΔΡΟΜΟΙ.

 Είτε αρέσει στη δημοτική αρχή είτε όχι.

Καλό θα ήταν βέβαια να απαντηθούν τα καίρια ερωτήματα που θέσαμε για τη λειτουργία του Νηπιαγωγείου Αγία Μαρίνας μιας και αυτό είναι το ΘΕΜΑ!

Όσο δε για τον «στραγγαλισμό» που λέτε ότι προκαλέσαμε στα οικονομικά του Δήμου, θα είχε ενδιαφέρον να πραγματοποιηθεί διεξοδική συζήτηση εντός του Δημοτικού Συμβουλίου και να παρουσιάσετε τα στοιχεία που έχετε στη διάθεσή σας!

Βέβαια τόσο για την περίοδο που είχαμε εμείς την ευθύνη για τη διοίκηση του Δήμου όσο και για τη δική σας!

Και τότε θα βγουν πολλά συμπεράσματα!

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...