Σε ετοιμότητα το Λ.Τ. Λινοπεραμάτων για τα έκτακτα καιρικά φαινόμενα (φωτογραφίες)

Petite Perle 300×250

Σε αυξημένη ετοιμότητα βρίσκεται το προσωπικό του Α΄Λιμενικού Τμήματος Λινοπεραμάτων λόγω της πρόγνωσης των έκτακτων καιρικών φαινομένων και την έλευση του Κυκλώνα "Ιανός".

Σύμφωνα με τις οδηγίες του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου προσωπικό ασφαλείας βρίσκεται επί ποδός και σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα για την άμεση αντιμετώπιση οποιουδήποτε προβλήματος υπάρξει. Στη διάθεση των ανδρών του Λ.Τ. και ρυμουλκά-λάντζες της περιοχής.

Από το Λιμενικό Τμήμα Λινοπεραμάτων ενημερώνονται όλοι οι ιδιοκτήτες σκαφών για ασφαλή πρόσδεση των σκαφών τους ή ανέλκυσή τους όπου υπάρχει η δυνατότητα μέχρι την ισχύ του έκτακτου δελτίου επικίνδυνων καιρικών φαινομένων.

Για τα έντονα καιρικά φαινόμενα και τη λήψη αναγκαίων μέτρων όπου απαιτηθεί  έχουν ενημερωθεί ο πρόεδρος και τα Μέλη του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Μαλεβιζίου, ο πρόεδρος των Επαγγελματιών Αλιέων Μαλεβιζίου, ο πρόεδρος των Ερατιτεχνών Αλιέων Μαλεβιζίου, ο Ναυταθλητικός Όμιλος Γαζίου, εκμισθωτές θαλάσσιων μέσων αναψυχής και ναυαγοσώστες της περιοχής.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ