Σε ετοιμότητα το Λ.Τ. Λινοπεραμάτων για τα έκτακτα καιρικά φαινόμενα (φωτογραφίες)

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Σε αυξημένη ετοιμότητα βρίσκεται το προσωπικό του Α΄Λιμενικού Τμήματος Λινοπεραμάτων λόγω της πρόγνωσης των έκτακτων καιρικών φαινομένων και την έλευση του Κυκλώνα “Ιανός”.

Σύμφωνα με τις οδηγίες του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου προσωπικό ασφαλείας βρίσκεται επί ποδός και σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα για την άμεση αντιμετώπιση οποιουδήποτε προβλήματος υπάρξει. Στη διάθεση των ανδρών του Λ.Τ. και ρυμουλκά-λάντζες της περιοχής.

Από το Λιμενικό Τμήμα Λινοπεραμάτων ενημερώνονται όλοι οι ιδιοκτήτες σκαφών για ασφαλή πρόσδεση των σκαφών τους ή ανέλκυσή τους όπου υπάρχει η δυνατότητα μέχρι την ισχύ του έκτακτου δελτίου επικίνδυνων καιρικών φαινομένων.

Για τα έντονα καιρικά φαινόμενα και τη λήψη αναγκαίων μέτρων όπου απαιτηθεί  έχουν ενημερωθεί ο πρόεδρος και τα Μέλη του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Μαλεβιζίου, ο πρόεδρος των Επαγγελματιών Αλιέων Μαλεβιζίου, ο πρόεδρος των Ερατιτεχνών Αλιέων Μαλεβιζίου, ο Ναυταθλητικός Όμιλος Γαζίου, εκμισθωτές θαλάσσιων μέσων αναψυχής και ναυαγοσώστες της περιοχής.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...