Καρδίτσα: Απίστευτη διάσωση ζευγαριού που είχε ανέβει στις μπάλες άχυρου στη στάνη για να σωθεί

Petite Perle 300×250

Από το μεσημέρι της Παρασκευής μέχρι και σήμερα (19/9) το απόγευμα(!), ένα ζευγάρι κτηνοτρόφων είχε ανέβει στις μπάλες άχυρου στο μαντρί, για να σωθεί από τη θεομηνία στην Καρδίτσα!

Νωρίτερα είδαμε τη συγκλονιστική διάσωση ενός ηλικιωμένου στα Φάρσαλα, εξίσου συγκλονιστική, ωστόσο, είναι και η διάσωση, πριν από λίγο, ενός ζευγαριού κτηνοτρόφων λίγο έξω από την Καρδίτσα. 

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, το ζευγάρι, ηλικίας 60 και 65 ετών, εγκλωβίστηκε στο πλημμυρισμένο ποιμνιοστάσιο, όπου, δυστυχώς, πνίγηκαν όλα τα ζώα τους.

Οι ίδιοι, δε, από το μεσημέρι της Παρασκευής μέχρι και πριν από λίγο(!), που τους απεγκλώβισαν (κεντρική φώτο), ήταν ανεβασμένοι σε μπάλες από άχυρο, για να σωθούν από τη θεομηνία, που προκάλεσε ο «Ιανός»! Οι διασώστες, μάλιστα, έφτασαν στη στάνη με βάρκα

Όπως τονίζεται στο ίδιο δημοσίευμα, πέρασαν εφιαλτική νύχτα, αφού όσο οι ώρες περνούσαν, τόσο η στάθμη του νερού ανέβαινε και ο κίνδυνος να πνιγούν ήταν πολύ μεγάλος.

Οι άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ από τη Λαμία, από χθες το βράδυ μέχρι τώρα, έχουν κάνει περισσότερες από τριάντα διασώσεις στην περιοχή της Καρδίτσας.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ