Ελάχιστα τα προβλήματα που αναφέρθηκαν από τον Ιανό στο Μαλεβίζι

Petite Perle 300×250

Επί ποδός ήταν όλη νύχτα τα μηχανήματα του Δήμου Μαλεβιζίου και η πολιτική προστασία με επικεφαλής τον Αντιδήμαρχο Γιώργο Πετούση για να αντιμετωπίσουν την επέλαση του Ιανού.

Στον επαρχιακό δρόμο Τυλίσου -Γωνιών και στην παλιά εθνική οδό στην διακλάδωση προς το οροπέδιο του Στρούμπουλα έκλεισε η διέλευση των οχημάτων από κατολισθήσεις αλλά και μεταφορά φερτών υλικών και μετέβη στα σημεία μηχάνημα που βοήθησε να επανέλθει η κυκλοφορία.

Στην Αμμουδάρα και την Ελευθερίου Βενιζέλου στο ύψος της ΔΕΗ τη στιγμή της έντονης βροχόπτωσης σε μερικά σημεία ο κεντρικός δρόμος μετατράπηκε σε ποτάμι δυσκολεύοντας τη διέλευση των αυτοκινήτων, όμως σε γενικές γραμμές δεν είχαμε ιδιαίτερα προβλήματα.

Στην οδό Κώστα Φραγκούλη χρειάστηκε που είχε πλημμυρίσει χρειάστηκε η παρουσία μηχανήματος για να απομακρύνει φερτά υλικά και να γίνει ευκολότερη η ροή του νερού.

Και στο χωριό του Φόδελε δημιούργησε προβλήματα ο Ιανός στο αγρτοτικό δίκτυο και στη Μονή του Αγίου Παντελεήμονα που αντιμετωπίστηκαν με τη συνεργασία Δήμου και Τοπικής Κοινότητας.

Στην Κοινότητα Κορφών με πρωτοβουλία του προέδρου Κώστα Φαραζάκη εκλεισαν επικίνδυνοι δρόμοι και διαβάσεις ρυακιών για την ασφάλεια των κατοίκων.

Μετά την μεγάλη βροχή είναι κλειστος ο δρόμος προ οπίσω ποταμό όπως και οι δύο Ιρλανδικές διαβασεις στην ίδια περιοχή. Επείσης κλειστή είναι και η διαβαση στον ποταμό Βάθειας, και Κουτσουνάρι προς Αγ. Γεώργιο Κορφών.

Είναι ένα χρόνιο πρόβλημα που απαιτείτε άμεση αντιμετώπιση από κάθε αρμόδια αρχή. Ελπίζω άμεσα στην άμεση προτεραιότητα αυτού του χρόνιου προβλήματος τόσο των επικίνδυνων αγροτικών δρομών όσο και των επικίνδυνων ιρλανδικών διαβασεων στις Κορφές. Υπάρχουν όμως και πολλά ρυακοφαγώματα ιδίως σε εκσκαφές σε έργα άρδευσης και ξεχνούν να κάνουν την αποκατάσταση με μπετόν η με άσφαλτο όπου απαιτείτε δήλωσε στη Φωνή Μαλεβιζίου ο κ.Φαραζάκης.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ