Συνέντευξη του Μ.Συντυχάκη, βουλευτή του ΚΚΕ, για το αθλητικό νομοσχέδιο

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Με το αθλητικό νομοσχέδιο η κυβέρνηση επιχειρεί να μεταφέρει την εμπορευματοποίηση και στο χώρο του ερασιτεχνικού αθλητισμού, τόνισε ο Μανώλης Συντυχάκης, βουλευτής του ΚΚΕ, μιλώντας το μεσημέρι του Σαββάτου 19 Σεπτέμβρη στην «ΕΡΑ Σπορ».

Επεσήμανε ότι ο κ. Αυγενάκης από το προηγούμενο αθλητικό νομοσχέδιο έλεγε ότι θα φέρει ένα νέο νομοσχέδιο που θα επιλύει χρόνια προβλήματα στο χώρο του ερασιτεχνικού αθλητισμού, ωστόσο στο νέο νομοσχέδιο δεν υπάρχει κάτι τέτοιο.

Ο Μ. Συντυχάκης σημείωσε ότι τα ερασιτεχνικά σωματεία φυτοζωούν, είναι σε δεινή οικονομική θέση και οι αθλητές καλούνται να επωμιστούν το βάρος μιας ισχνής κρατικής χρηματοδότησης. Οι εργαζόμενοι είναι απλήρωτοι, σωματεία έχουν βάλει λουκέτο και κινδυνεύουν και άλλα. «Και για αυτά δε γίνεται κουβέντα» , πρόσθεσε.

Υπογράμμισε ότι περιορίζεται κατά κύριο λόγο στην αναμόρφωση του θεσμικού πλαισίου των αρχαιρεσιών των αθλητικών φορέων «που ήταν αναγκαίο, αλλά πρέπει να συνοδεύεται και με άλλα μέτρα».

Ολόκληρη η συνέντευξη του Μ.Συντυχάκη:

https://www.youtube.com/watch?v=aI3tfIpxECc&feature=emb_logo

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...