Στην( 5η )θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα καλλιτεχνικής κολύμβησης ο Ωρίωνας

Petite Perle 300×250

Επιβεβαίωσε για μια ακόμη φορά ότι βρίσκεται ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες στην Ελλάδα η ομάδα του Ωρίωνα με την Πέμπτη ( 5η ) θέση στη γενική κατάταξη  που κατέκτησε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα καλλιτεχνικής κολύμβησης ανοιχτής κατηγορίας ( OPEN )  όπου συμμετείχαν 171 αθλήτριες !
• Πιο συγκεκριμένα στους αγώνες που διεξήχθησαν στο ανοιχτό κολυμβητήριο του Ο.Α.Κ.Α.  17-20 Σεπτεμβρίου 2020 η ομάδα του Ωρίωνα με τις αθλήτριες Γιαλαμά Κρύστη , Κανάκη Ματίνα , Ταμπακάκη Δέσποινα , Ταραζά Γλυκερία , Παπαστεφανάκη Κάλλη , Κατσαπρακάκη Κάλλια , Κοπανιστού Ειρήνη Οικονομάκη Ροδόλφα , Κεφαλούκου Εύη  (R) και Αλεξάκη Εύα (R) κατέκτησε την 5η θέση στο ελεύθερο ομαδικό και την 6η θέση στο τεχνικό ομαδικό. 
• Με τις αθλήτριες αυτές και την Λαμπράκη Ειρήνη , εντυπωσίασαν και κατέκτησαν την 4η θέση στο Highlight και την 7η θέση στο free combination ( Γιαλαμά R ).  • Η σολίστρια του Ωρίωνα και μέλος της εθνικής ομάδας Κρύστη Γιαλαμά σε μια εξαιρετική εμφάνιση κατέκτησε την 6η θέση στο τεχνικό  και στο καλλιτεχνικό solo , αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά πόσο ικανή αθλήτρια είναι , με σπάνια  αγωνιστικά και ψυχικά χαρίσματα. 


• Εντυπωσιακές στα αγωνίσματα του  solo , η αθλήτρια Ταραζά Γλυκερία ( 13η θέση στο καλλιτεχνικό και 19η στο τεχνικό ) και η Κανάκη Ματίνα ( 15η θέση στο καλλιτεχνικό ). 
Στο αγώνισμα του Duet η ομάδα του Ωρίωνα κατέκτησε την 5η θέση στο Καλλιτεχνικό με την δυναμική παρουσία της Ταμπακάκη Δέσποινας , Γιαλαμά Κρύστης και Κανάκη Ματίνας ( R) και την 6η στο τεχνικό με τις Κανάκη Ματίνα , Γιαλαμά Κρύστη και  Ταμπακάκη  Δέσποινα ( R) και την 15η  στο καλλιτεχνικό με τις Κατσαπρακάκη Κάλλια, Ταραζά Γλυκερία και Κοπανιστού Ειρήνη ( R).


Οι αθλήτριες του Ωρίωνα με την ίδια ορμή και δύναμη αναχωρούν την Τετάρτη 23/09 για να επιστρέψουν στο Ο.Α.Κ.Α. για να αγωνιστούν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Νεανίδων  24-27 Σεπτεμβρίου 2020 . 

Συγχαρητήρια από το Δ.Σ του Ωρίωνα


Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας συγχαίρει τις αθλήτριες της ομάδας και τις προπονήτριες τους Αγγελίδου Κλεοπάτρα και Ασκοξυλάκη Ελεάνα και τους εύχεται ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο πρωτάθλημα  που ακολουθεί !!

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ