Στάθηκε εξαιρετικά παρά την ήττα από τον Εργοτέλη ο Αλμυρός

Petite Perle 300×250

Αρκετά καλή απόδοση είχε ο Αλμυρός στο φιλικό παιχνίδι με τον Εργοτέλη στον Άγιο Νικόλαο παρά την ήττα με 2-0.

Η ομάδα του Κώστα Κιάσσου δεν είχε πολλές ευκαιρίες αλλά τακτικά ήταν άψογη και έκλεισε όλους τους κενούς χώρους και δεν επέτρεψε στον Εργοτέλη να δημιουργήσει ευκαιρίες για γκολ. Ο Αλμυρός μπόρεσε σχετικά εύκολα να κρατήσει το ματς στο 0-0 και αν ο Γιαλούσης στο 83 δεν έβαζε το αυτογκόλ που αποσυντόνισε όλη την ομάδα το παιχνίδι πολύ πιθανόν να έληγε ισόπαλο.

Ο Κώστας Κιάσσος παράταξε την ομάδα του με σύστημα 3-4-3 με τρία στόπερ τους Γιαλούση, Κουγιουμτζή και Δαμιανάκη, δεξιά τον Γενιτσαρίδη, αριστερά τον Ζέλιο, στο κέντρο έπαιξε με δύο αμυντικά χαφ τους Κέλι και Λεόν, αριστερό εξτρέμ ο Μωραΐτης, δεξιό ο Χαϊντίνι και στην επίθεση ο Θανάσης Τοπούζης. Στο 32' ο Τοπούζης αντικαταστάθηκε με πρόβλημα στο γόνατο από τον Αζίζι και προς το τέλος του αγώνα μπήκαν και οι δύο Αργεντινοί Γκονζάλο και Ταμάρες.

Οι σημαντικότερες ευκαιρίες του Αλμυρού ήταν η μία στο 87' όταν ο Κέλι πήρε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ και στο 92' πάλι με κεφαλιά αλλά αυτή τη φορά από τον Νεκτάριο Αζίζι.

Ο Εργοτέλης που όπως είπαμε δεν μπόρεσε να κάνει ευκαιρίες ήταν αρκετά τυχερός και στο 83' πέρασε μπροστά στο σκορ με το αυτογκόλ του Γιαλούση. Το 2-0 έγινε στο 95' με τον Αλμυρό να έχει βγει μπροστά και να πιέζει με δυνατό σουτ του Κωστανάσιου έξω από την περιοχή.

Συνθέσεις:

Αλμυρός: Χανιωτάκης, Γενιτσαρίδης, Γιαλούσης, Δαμιανάκης, Κουγιουμτζής, Garret, Leon (Gonzalo 70') Ζέλιος, Μωραΐτης, Χαϊντίνι (Matias 70'), Τοπουζης (Αζίζι 32')

Εργοτέλης: Τζελέπης, Σαρρής (Θεοδωράκης 72'), Μαζουλουξής, Neral, Λούσι (Κacurri 80'), Πέϊος, Τσέλιος, Appi (Μπουρσέλης 76'), Μανουσάκης (Μπουτσάκης 72'), Κωστανάσιος, Πατρινός 


Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ