Αγιασμός με συγκίνηση και ικανοποίηση για το Νέο Νηπιαγωγείο Αγίας Μαρίνας (φωτογραφίες)

Petite Perle 300×250

Σημαντική ημέρα η σημερινή για τους μαθητές της προσχολικής Αγωγής, όπου μετά από ταλαιπωρία καταφέρνουν να μπουν πρώτοι στο ολοκαίνουριο Νηπιαγωγείο Αγίας Μαρίνας.

Παρουσία γονέων, μαθητών, εκπαιδευτικών, εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης,  της Περιφέρειας και του Αστυνομικού Διευθυντή του Α.Τ. Μαλεβιζίου κ. Ζαϊμάκη τελέστηκε σήμερα το πρωί ο Αγιασμός από τον Επίσκοπο Κνωσού Πρόδρομο Ξενάκη.

Το νέο Νηπιαγωγείο που θα φιλοξενήσει 130 μαθητές αποτελεί ένα πραγματικό στολίδι για την περιοχή και υπερέχει από όλα τα υπόλοιπα σχολεία του Μαλεβιζίου.

Το νέο κτίριο απόλυτα σύγχρονο, λειτουργικό, ασφαλές και εναρμονισμένο στις απαιτήσεις της εποχής διαθέτει έξι αίθουσες και μεγάλο προαύλιο χώρο με γκαζόν.

Αυτό που επίσης αξίζει να τονιστεί είναι ότι το 1ο Νηπιαγωγείο Αγίας Μαρίνας είναι το 1ο 6άθεσιο στην Κρήτη.

Η διευθύντρια του Νηπιαγωγείου Άννα Φρατζεσκάκη εμφανέστατα συγκινημένη στην ομιλία της ευχαρίστησε το Δήμαρχο Μαλεβιζίου Μενέλαο Μποκέα, τη δημοτική Αρχή και όλους όσους εργάστηκαν και πέτυχαν η εκπαιδευτική διαδικασία να γίνεται με αξιοπρεπείς συνθήκες. Επίσης τόνισε και επαίνεσε τους γονείς για την υπομονή τους όλο αυτό το διάστημα.

Με τη σειρά του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου με την ικανοποίηση και τη χαρά ότι η Δημοτική Αρχή κέρδισε και αυτό το στοίχημα, καθώς παρέδωσε μέσα σε πολύ σύντομο χρόνο ένα ολοκαίνουριο Νηπιαγωγείο τόνισε ότι "Από την πρώτη στιγμή δεσμευτήκαμε για αξιοπρεπείς εκπαιδευτικές υποδομές. Να χτίσουμε σε ότι έχουμε βρει από τις προηγούμενες δημοτικές Αρχές και να επενδύσουμε το μέλλον το τόπου μας μέσω των σχολείων μας".

Και συνέχισε: "Έχουμε υποσχεθεί μέχρι τέλος της Δημοτικής αυτής θητείας μας να έχουμε ένα ολοκαίνουριο Δημοτικό στη Δ.Ε. Γαζίυ, να έχουμε ενα ακόμα υπερσύγχρονο Νηπιαγωγείο για να βελτιώσουμε περισσοτερο τις συνθήκες που τα παιδιά μας κάνουν μάθημα και να βάλουμε τις βάσεις για ένα Γυμνάσιο πάλι στη Δημοτική Ενότητα Γαζίου".

Ιδιαίτερες ευχαριστίες απεύθυνε στον αντιδήμαρχο της Τεχνικής Υπηρεσίας Γιώργο Πετούση και Παιδείας Μπάμπη Κουτσογιάννη, στη  Διευθύντρια του Νηπιαγωγείου Άννα Φρατζεσκάκη τονίζοντας τη σημαντική συμβολή της λέγοντας ότι «αξίζει που είναι Διεθύντρια» στην Πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λίνα Επταμηνιτάκη χαρακτηρίζοντάς την ως «η ήρεμη δύναμη» και στις προηγούμενες Δημοτικές Αρχές.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ