Κέρδος για το Μαλεβίζι η επίσκεψη του Λευτέρη Αυγενάκη στο Δήμο (video)

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Εφ’ όλης της ύλης ήταν τα θέματα που τέθηκαν πριν λίγο στο Δήμο Μαλεβιζίου από τον Δήμαρχο Μενέλαο Μποκέα στον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.

Τα θέματα, εκτός τα αμιγώς αθλητικά, περιελάμβαναν ζητήματα στην καθημερινότητα των πολιτών, την Παιδεία -σε αυτό ο Δήμαρχος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις επιπλέον καθαρίστριες που έχουν ανάγκη τα σχολεία του Μαλεβιζίου -, στην έξτρα χρηματοδότηση για την Πλατεία της Ροδιάς και στον Αθλητισμό

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Μαλεβιζίου Θανάσης Κύρκος ο οποίος δήλωσε ότι “σε οποιαδήποτε αναπτυξιακή προσπάθεια στον Τομέα του Αθλητισμού είμαστε στην ίδια πλευρά με τη Δημοτική Αρχή”.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης αναφέρθηκε στο Μητρώο που είναι απαραίτητο να εγγραφούν τα αθλητικά Σωματεία προκειμένου να λάβουν χρηματοδοτήσεις, στη συνδιοργάνωση των Μεσογειακών αγώνων με το Δήμο Ηρακλείου και στη σύνδεση του Αθλητισμού με τον Τουρισμό αναφέροντας αθλήματα πέραν του ποδοσφαίρου.

Στη συνάντηση το παρών έδωσαν ο Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσιάς Γιώργος Πετούσης, ο Αντιδήμαρχος Πράσινης Ανάπτυξης-Καθαριότητας Μιχάλης Αλμπαντάκης, η Αντιδήμαρχος  Κοινωνικής Πολιτικής και Εξυπηρέτησης Πολίτη Χρύσα Λυρώνη Πάγκαλου, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Χαράλαμπος Κουτσογιάννης, ο Σύμβουλος σε θέματα αθλητισμού Νίκος Πατραμάνης και οι εκπρόσωποι της μείζονος αντιπολίτευσης Θανάσης Κύρκος και Άρης Σαλούστρος.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...